Run Up Multiediensten

Run Up Multiediensten beoordelingen (201)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Ter Aar
    Beoordeeld op 29 jun 2022

Vloer verwijderen: 25 m²; Vinyl

Snelle reactie op onze klus en ze konden meteen de volgende dag al beginnen. Daar waren wij heel blij mee! Alles verliep volgens afspraak en het eindresultaat is boven verwachting. Top!
  • Review door romeo, Meppel
    Beoordeeld op 13 mei 2022

Vloer verwijderen: 43 m²; spaanplaat/parket

Uitstekend werk geleverd! Ze konden snel komen ivm vloerverwarming. Goede communicatie en binnen 1 dag klaar.
  • Review door Farnaaz, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 7 mei 2022

Vloer verwijderen: PVC lijm

Super fijne communicatie en ontzettend snel. Ik had een spoed klus welke dezelfde dag nog uitgevoerd moest worden. Dit was geen probleem en binnen 2 uur was de hele woning klaar. Heel aardig, betrouwbaar en snel
  • Review door Daan, Amersfoort
    Beoordeeld op 13 apr 2022

Vloer verwijderen: 65 m²; PVC

Run Up Multidiensten is een absolute aanrader. Ik ben super tevreden met de voorbereidingen, communicatie en uitvoering van de klus. Nico communiceert helder, komt afspraken na en levert professioneel werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Harmelen
    Beoordeeld op 3 apr 2022

Vloer verwijderen: 50 m²; Anja Pranger

Zeer tevreden. Vloer was er snel uit. Ze werken hard en laten het netjes achter. Aardige mensen ook. Prettige communicatie.
    Beoordeeld op 3 apr 2022

Vloer verwijderen: 20 m²; Parket

Ik vond onder mijn vloer 20m2 aan tegels, die er met spoed uit moesten incl egaliseren voordat er vloerverwarming werd ingevreesd. Einde middag had ik de klus op werkspot gezet, en ze waren een uur later al aan de slag! Niet alleen hebben ze erg snel gewerkt, ze hebben ook topwerk afgeleverd. Bedankt dat jullie me uit de brand geholpen hebben, aanrader!
  • Review door m.l, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 mrt 2022

Vloer verwijderen: 31 m²; Tegels

Keurig op tijd. Netjes werk afgeleverd. Vriendelijke jongens .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zierikzee
    Beoordeeld op 12 mrt 2022

Vloer verwijderen: 60 m²; Parket

Nico en zijn mannen werken keihard, ze laten alles netjes achter en denken over elk probleem graag mee. Prijzen worden heel schappelijk naar beneden afgerond. Wij bevelen RunUp Multiediensten van harte aan!
  • Review door Marèll, Almelo
    Beoordeeld op 7 mrt 2022

Vloer verwijderen: 33 m²; Parket

Goed gedaan, echt keurig resultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 6 mrt 2022

Vloer verwijderen: 95 m²; zowel Laminaat en vloerbedekking verwijde...

Vriendelijk, snel gewerkt en punctueel. Een aanrader.