Run Up Multiediensten

Run Up Multiediensten beoordelingen (201)

• Review door FWA, Hillegom
    Beoordeeld op 18 feb 2023

Vloer verwijderen: 67 m²; houten vloer verlijmd (planken)

Run Up en Nico krijgen van ons een TIEN met een griffel voor de verrichte werkzaamheden. Bij ons diende de verlijmde houten vloer verwijderd te worden om vervangen te worden door tegels. Op werkspot gezet en diverse partijen gaven aan het werk te kunnen doen. Run Up gekozen op basis van de goede reviews en het contact dat ik had met Nico. Er ligt een vloerverwarming, diende extra voorzichtig gewerkt te worden. Aantal maal vooraf via mail en telefonisch contact gehad. Ze arriveerden netjes om 0900 op de afgesproken tijd. Professionele apparatuur en er werd zeer accuraat gewerkt. Na verwijderen volledig verlijmde vloer werd er gediamantschuurd opdat het keramisch parket netjes komende week gelegd kan worden. Run up heeft alle planken en zaken netjes in onze achtertuin gestapeld, kunnen wij het verder zelf wegbrengen naar de stort. Zeer tevreden en een absolute aanrader. Zelf ben ik een kritische klusser, ben niet scheutig met complimenten, RunUp uitstekend. Familie Z. uit Hillegom
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 feb 2023

Vloer verwijderen: 58 m2 Parket, 15m2 tegels

Snel en met inzet van goede instrumenten uitgevored
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mierlo
    Beoordeeld op 14 jan 2023

Vloer verwijderen: 50 m²; Parket

Zeer professioneel bedrijf, die het werk goed uitvoert. Contact verliep ook prima
    (Bewerkt op 28 jan 2023)
  • Review door Stefan Klok, Zevenbergen
    Beoordeeld op 9 jan 2023

Vloer verwijderen: 160 m²; Grindvloer / lineum

Nico heeft de klus snel en vakkundig afgerond. Goede communicatie en fijne mensen om mee samen te werken.
  • Review door Jan, Tholen
    Beoordeeld op 5 jan 2023

Vloer verwijderen: 30 m²; Parket

Kwamen op afgesproken tijd, zorgvuldig hun gereedschap/machine naar binnen. Harde, nette, werkers! Er bleken tegels onder de ondervloer van het parket te liggen. Ook die werden snel en vakkundig verwijderd. Vloer werd schoon opgeleverd. Keurig werk! Dit bedrijf is aanrader.
  • Review door Sabine, Eindhoven
    Beoordeeld op 13 dec 2022

Vloer verwijderen: 55 m²; Parket

Nico en collega’s zijn super vriendelijke mensen en weten wat ze doen! Leveren goeie kwaliteit en konden eeg snel komen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dongen
    Beoordeeld op 17 nov 2022

Sloop: 65 m²; Gedeeltelijke sloop - binnen

• Review door Sergio, Zoetermeer
    Beoordeeld op 9 nov 2022

Vloer verwijderen: Lijmresten

Contact met Nico van Run Up Multidiensten verliep snel en correct. Binnen 48 uur na het eerst contact was mijn vloer geschuurd en vrij van lijmresten. Nico en zijn team hebben mij uitstekend geholpen met het schuren van de betonvloer (om zo lijmresten te verwijderen) en waren op tijd aangekomen op het adres.
  • Review door Olle, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 nov 2022

Vloer verwijderen: 60 m²; Spaanplaat

Het team van Nico kwam op tijd en heeft secuur werk geleverd met een glimlach. Absoluut een aarader!
  • Review door Rachida, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2022

Vloer verwijderen: 25 m²; Parket

Ik zou Run Up multiediensten zeer zeker aanraden. Bij mij moest er een parketvloer verwijderd worden die vastzat aan spaanplaat en verlijmd was aan de vloer. Dit is zeer keurig gedaan. Nico is heel duidelijk geweest en legde nauwkeurig alles uit. Snel een afspraak kunnen maken en binnen een paar uur lag de vloer eruit. Netjes verpakt en afgevoerd. Kortom, ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van hem en zijn team!