RST Bouwservice

RST Bouwservice beoordelingen (146)

• Review door Chris, Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 apr 2015

Vervangen twee buitendeuren en dubbel glas zetten in voordeur

Richard heeft goed werk geleverd en werkt volgens afspraak en nauwkeurig. We hebben twee nieuwe goed sluitende buitendeuren en ook het probleem van de klemmende schuurdeur is opgelost.
  • Review door André, Duiven
    Beoordeeld op 11 apr 2015

vervangen dak tuinhuisje inclusief aanbrengen singles of bitumen da...

Perfecte keus gemaakt ! Aan te bevelen! RST Bouwservice in de persoon van Richard is echt een aanrader! Het vervangen van dak van tuinhuis inclusief aanbrengen underlayer en daksingles en renoveren windveren echt perfect uitgevoerd. Richard is een echte vakman die zeer nauwkeuring en snel werkt ....Kortom de zoveelste positieve referentie mag worden toegevoegd!
  • Review door Tessa, Zevenaar
    Beoordeeld op 17 nov 2014

Zolderkamers maken met vliering

Geweldig! Richard is een betrouwbaar en kundig man die zijn afspraken goed nakomt. Bedankt we zijn er erg blij mee!
  • Review door Willem, Bathmen
    Beoordeeld op 20 jun 2014

Boerderij luiken

Wij hebben voor Richard Slotboom van RST bouwservice gekozen omdat hij vele positieve reviews kreeg, en inderdaad, daar was geen woord aan gelogen. Richard is ter zake kundig, betrouwbaar, uiterst vakbekwaam en komt afspraken na. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een allround vakman. (De klus bestond uit het maken en monteren van boerderijluiken en windveer vervanging)
  • Review door H.F., Apeldoorn
    Beoordeeld op 4 mrt 2014

Timmerherstelwerk

RST was van de aanbieders niet de goedkoopste. Maar Richard luisterde goed, begreep de wensen die tijdens de opname van het werk aan de orde kwamen en kwam met een verrassend professioneel en doordacht voorstel. In het voorstel was rekening gehouden met energiebesparing, stelde hij voor een specialistisch stuk werk uit te laten voeren door een timmerfabriek etc. Het voorstel sprak ons zo aan dat we gekozen hebben voor kwaliteit. En kwaliteit hebben we gekregen, geheel conform planning en afspraken werd alles gerealiseerd. Nieuwe staanders voor carport en verrot kozijn/deur in de garage, uitgeloogd metselwerk. Alle lof voor deze vakman, die weinig overbodige zegt, maar gewoon perfect zijn werk uitvoert. Dikke tien, Henk Otto - Apeldoorn
  • Review door Kim, Aalten
    Beoordeeld op 14 feb 2014

Zolder afmaken: schilderen, knieschotten maken en laminaat leggen

Echt een goede klusjesman. Heeft verstand van de uitgevoerde werkzaamheden: laminaat netjes gelegd en knieschotten rondom gemaakt met een aantal mooie handige luiken erin. Hij heeft ook een schilder geregeld die alles heeft afgelakt, inclusief de rode stalen balken die nu mooi RAL9010 zijn. Ik ben zeer tevreden!
  • Review door Lobke, Zieuwent
    Beoordeeld op 10 dec 2013

Isoleren en aftimmeren garagedeuren

Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat van RST Bouwservice. Goede offerte, keurig op tijd, alles heel erg netjes afgewerkt en opgeruimd. Echt een aanrader!!
  • Review door Marinus, Warnsveld
    Beoordeeld op 21 aug 2013

Vervangen 14,60 meter boeiboord

Uitstekende ervaring met RST Bouwservice (Richard Slotboom) opgedaan. Rustige echte vakman, die zeer secuur en netjes werkt en afspraken nakomt. Kortom zal hem zeker voor een volgende opdracht weer willen vragen.
  • Review door jaap, Ruurlo
    Beoordeeld op 25 apr 2013

Windveren op stacaravan

• Review door Sharon, Doetinchem
    Beoordeeld op 23 apr 2013

Terrasoverkapping tuin + toegangspoort tuin

Wij zijn zeer tevreden over RST. Goede samenwerking en het werk dat wordt afgeleverd is van hoge kwaliteit. RST heeft bij ons een terrasoverkapping, een vlonderterras en een toegangspoort gemaakt dat helemaal naar wens is! Wij kunnen RST van harte aanbevelen