RRH Installatietechniek

RRH Installatietechniek beoordelingen (131)

• Review door Hans, Bunnik
    Beoordeeld op 18 aug 2014
    Verleggen leidingen water en cv
    Voor het verleggen van CV-, water- en uiteindelijk ook de gasleiding heeft Rohan ons een prima dienst geleverd. Toen we op de dag dat hij met de werkzaamheden aanving nog besloten om ook de gasleiding te verleggen was dat onmiddellijk akkoord, al kostte dat nog ruim een halve dag extra. Toen bleek dat ik hem die dag niet voldoende kon assisteren zoals aanvankelijk afgesproken, heeft hij zijn neef geregeld zonder extra kosten! Het zijn harde werkers die netjes en vakkundig hun gang gaan. Wij zijn zeer tevreden met de klus.
    Beoordeeld op 6 aug 2014
    Dakbetreding met lichtkoepel
    Super snelle respons, gratis offerte opgemaakt en direct de volgende dag de boel geregeld. Vriendelijke man, snelle afhandeling en een goede prijs. Zeker een aanrader.

Beste Sarah, Dank voor de positieve referentie.

Reactie geplaatst 6 aug 2014
    Beoordeeld op 16 jul 2014
    Beoordeeld op 18 jun 2014
    CV onderhoud, bijvullen en ontluchten
    Goede service en snel een afspraak kunnen maken.
  • Review door Stephan, Bilthoven
    Beoordeeld op 2 mei 2014
    Vaillant Geiser MAG 35 slaat steeds af
    Direct dezelfde dag na plaatsen oproep geholpen (nb in de avonduren) waarbij hij alles met een hoop creativiteit in een uur tijd heeft verholpen. Hij is heel duidelijk over tarief en werkzaamheden en dus geen verrassingen achteraf. Ik raad hem zeker aan!
  • Review door Riny, Nieuwegein
    Beoordeeld op 14 mrt 2014
    Thermostaat op verwarming
    Snelle service en redelijke prijs. Tevens goed advies gekregen betreffende een aantal andere zaken. Bedankt en tot de volgende keer.
  • Review door Tim, Utrecht
    Beoordeeld op 6 nov 2013
    Moederhaard slaat steeds af
    Moederhaard thermokoppel was kapot, Rohan was toevallig nog bezig deze avond. Kwam meteen langs en heeft binnen een uurtje alles gefixt. Helemaal top!
    Beoordeeld op 11 okt 2013
    Lassen nieuwe muurplaatbeugel
    Erg netjes werk afgeleverd en goed meegedacht. De prijs was ook keurig. Zeker een aanrader als je snel iets geregeld wil hebben.