Royale Dak en Schoorsteen Techniek

Royale Dak en Schoorsteen Techniek beoordelingen (117)

• Review door Stephanie, Utrecht
    Beoordeeld op 19 apr 2019

Lekkage: Overstroming

Mo is vakkundig, enthousiast en sociaal en een fijn persoon om over de vloer te hebben. Hij kon ons de volgende dag al helpen met onze klus. Hij dacht actief mee over onze opties en de oplossingen, hij communiceerde helder, was flexibel en kwam al zijn afspraken na. Hij werkt efficiënt en levert een mooi resultaat. Wij zijn weer uit de brand geholpen en kunnen Mo zeer zeker aanbevelen.
  • Review door R., Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 apr 2019

Lekkage: Lekkend dak

Goede ervaring. Fijne, heldere communicatie met Mo en komt afspraken na. Zou zeker nogmaals zaken met hem doen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 5 apr 2019

Lekkage: Lekkend dak: loodslabbe schoorsteen

Wij hebben een erg goede ervaring gehad met Mo van Royale Dak. Mo is klantvriendelijk, flexibel en betrouwbaar. De lekkage is snel verholpen en uitgevoerde werk ziet er netjes uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen

Snel, duidelijk, prettig!
  • Review door Robin, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 12 mrt 2019

Dak lek repareren

Deze vakman communiceert helder, komt afspraken na, denkt mee en kwam direct naar mij toe toen het lekte boven het bed van mijn dochtertje.
  • Review door Jessica, Langbroek
    Beoordeeld op 27 feb 2019

Lekkage hoek kinderkamer onder schuin dak

Prima werk geleverd. Fijne communicatie!
  • Review door Michael, Arnhem
    Beoordeeld op 25 feb 2019

Lekkage dakkapel

Mo is komen kijken omdat ik last van van een lekkage aan beide dakkapellen. Mo heeft mij een eerlijk advies gegeven en een oplossing geboden. In verband met enige spoed (i.v.m. plaatsen zonnepanelen) lukte het Mo ook nog om op hele(!) korte termijn de reparatie uit te voeren. Sommige bedrijven spraken over het compleet vervangen van mijn dak maar dat was volgens Mo niet nodig. Hij heeft gedaan wat hij beloofde. Het probleem is verholpen en ik heb niet mijn hele dak hoeven te vervangen en heb dus veel kosten bespaart. Mo is een fijne vent welke ik zeker in de toekomst weer zal bellen mocht ik in de toekomst opnieuw last krijgen van een lekkage. Mo, nogmaals bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drunen
    Beoordeeld op 12 feb 2019

Lekkage dak

Hele goede ervaring met Royale Dak en Schoorsteen Techniek. Er werd snel contact opgenomen en de communicatie verliep prettig en soepel. Aangezien er wat haast bij de klus was, heeft de eigenaar wat in zijn agenda geschoven, om mij toch zo snel mogelijk te helpen. Lekkage keurig verholpen. Hij heeft heel netjes foto's van het dak genomen voor de reparatie en erna, die ik heb ontvangen. Al met al een hele goede ervaring, ik kan Royale dak aan iedereen aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 3 feb 2019

Reparatie dak

Mo is erg vriendelijk en heeft op onze bovenwoning snel en netjes de dakbedekking vervangen. Zijn erg blij met het resultaat