Roofing Center

Roofing Center beoordelingen (110)

• Review door Mascha, Twello
    Beoordeeld op 10 jun 2018

Nieuw bitumen dak op een keet

Snel en stipt op tijd. Meedenken en niet moeilijk doen. Prettige bedrijf
    Beoordeeld op 30 mei 2018

Plat dak lekkage

(Bewerkt op 2 jun 2018)
  • Review door Jeroen, Alkmaar
    Beoordeeld op 20 mei 2018

Dakbedekking schuur vernieuwen en afvoer vernieuwen

Na plaatsing op Werkspot kregen wij een snelle reactie van Halid (Roofing Center). Het contact is op een zakelijke, prettige en snelle manier verlopen. Heel fijn was dat Halid op zeer korte termijn hier ter plekke kon zijn om de werkzaamheden uit te voeren (we hadden lekkage). Halid is op het afgesproken tijdstip de werkzaamheden gestart en heeft het werk zover ik kan nagaan naar behoren uitgevoerd (het moet nog gaan regenen ;-)) Het werk hebben we telefonisch besproken en daarna in de mail vastgelegd. Ben je dus op zoek naar een flexibele, goede dakdekker, dan kan ik Halid van harte aanbevelen.
  • Review door Jos, Almere
    Beoordeeld op 7 mei 2018

Inspectie en reparatie lekkage schuurdak

Snel gereageert en kon de volgende dag al langskomen, na inspectie hadden ze meteen gezien wat er scheelde en is ter plekke vakkunding en snel verholpen. Erg vriendelijk en duidelijk en zou hem van harte aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 6 mei 2018

Vochtplek in ruimte onder dakterras

Prima, heeft het snel en zo te zien vakkundig hersteld zonder enig gedoe. Binnen een dag na contact werd het lek hersteld. Bedankt.
  • Review door Jolanda, Almere
    Beoordeeld op 5 mei 2018

Balkon 2 vierkante meter lekkage verhelpen

Snel en vakkundig
  • Review door Mike, Maassluis
    Beoordeeld op 9 apr 2018

Dak vervanging

Ondanks het slechte, zeer koude weer zijn de mannen van ‘s ochtends tot eind van de middag bijna aan een stuk doorgegaan. Dakbedekking van 140m2 op dak en dakterras volledig afgemaakt. Goed werk geleverd. Helaas niet alles kunnen doen wat vooraf was afgesproken doordat er van tevoren geen bezichtiging is geweest en de klus daardoor niet goed is ingeschat. Wel een reductie op de prijs daarvoor. Al met al prima werk voor een prima prijs.
  • Review door Dorine, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 5 apr 2018

lekkage

betrouwbaar, kundig, snel, flexibel, prettig in contact.
  • Review door Chairil, Zoetermeer
    Beoordeeld op 31 mrt 2018