Rodeha

Rodeha beoordelingen (124)

• Review door Lia, Noord-Scharwoude
    Beoordeeld op 2 jul 2019
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Buitenkraan aanleggen
    Wat een fantastische mannen. Zeer vriendelijk en netjes. Binnen een korte tijd had ik mijn buitenkraan. Fantastisch opgelost nadat het niet door de kruipruimte kon. En wat een service. Mannen jullie hebben iemand heel blij gemaakt. Bedankt!!
  • Review door Bas, Haarlem
    Beoordeeld op 13 jun 2019
    Kitten: Douche
    Bert heeft onze badkamer netjes gekit en een lekkage in de keuken verholpen. We zijn goed geholpen en Bert is een zeer vriendelijke man
  • Review door Michael, Heemstede
    Beoordeeld op 23 mei 2019
    Opniew voegen van badkamer muur
    Serieuze mannen met passie voor het vak. Ze denken mee, komen hun afspraken na en geven aandacht aan de nazorg. Ik kan Rodeha zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 30 apr 2019
    Toilet
    Zeer tevreden over de uitvoering van een relatief klein project, renovatie van het toilet. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en goede en correcte communicatie voorafgaande aan de opdracht maar ook tijdens de werkzaamheden. Voor bepaalde onderdelen worden anderen ingeschakeld hetgeen prima werd geregeld. 1 Tip, laat sommige afrondende werkzaamheden over aan de mensen die dat dagelijks doen en probeer dit niet zelf binnen de afgesproken planning te doen. Uiteindelijk duurde de klus daarom langer. Al met al is alles uitstekend opgelost en uitgevoerd. Wij zouden daarom Rodeha zeker bij anderen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 2 apr 2019
    aansluiten water en installeren sifon/afvoer wasbak wc
    Laat deze mannen je huis niet in als je spullen je lief zijn. Ik snap de positieve reacties van anderen niet. Prutswerk van schandalig niveau. Watertoevoer geknakt waardoor straal nihil is, waterleiding niet ingekort, kitwerk niveau kleuter, afwerk ringen lelijk ingezaagd. Zie foto's. Komen vervolgens afspraken tot herstel niet na. Komen mijn huis niet meer in. Klacht indienen bij werkspot betreffende uitgevoerde werk werkt niet, pleiten zich geheel vrij. Dit was dus laatste keer.
    (Bewerkt op 8 jul 2019)

Beste meneer Huijser, Deze reparatie hebben wij verricht begin december 2! Na 5 maanden een review plaatsen? Vreemd verhaal! U heeft uw toilet laten renoveren door iemand die geen oplossing zag om de afvoer van uw wasfontijn op de juiste wijze aan te sluiten omdat de afvoer op een zeer moeilijk bereikbare plaats was aangebracht en de door u aangekochte materiaal niet de juiste maat was. Wij hebben de afvoer desondanks voor u aangesloten en u wilde na afloop zelfs uw gehele badkamer door ons laten verbouwen, toch? Als ik te maken heb met vaklui die prutswerk leveren zou ik ze na afloop niet vragen om de badkamer te verbouwen. Uw toonzetting in de review zegt meer over u dan over ons!

Reactie aangepast 15 apr 2019
  • Review door Bert, Hoogwoud
    Beoordeeld op 23 mrt 2019
    Badkamer: Complete renovatie; 4 m2
    Tja, wij wilden een nieuwe badkamer en ik ben niet handig dus alles uit handen gegeven. Bert en Roy (vader en zoon) zijn langs geweest en wij hadden een dag later een keurige offerte. Even nagedacht en besproken en vervolgens een akkoord gegeven. Zij hadden positieve ervaringen met Megategel en wij zijn daar langs geweest. Ook een keurige offerte gekregen en hier ook een nachtje overgeslapen. Vervolgens een akkoord gegeven en 4 maart was de afspraak dat ze van start zouden gaan. Ik kan eigenlijk alleen maar positieve ervaringen geven. Ik heb de eerste dag de sleutel gegeven zodat zij aan de slag konden als wij er niet waren. Er was wat tegenslag maar alles werd goed opgelost. Voor nu is het alleen nog een glazen wandje monteren en de vloerverwarming aansluiten en dan is het klaar. Naast het feit dat het vakmannen zijn zijn het ook aardige mensen. Ik beveel ze in ieder geval zeker aan bij vrienden, familie, collega's en kennissen. Rodeha ga zo door!!!!