RiPa Sloopwerken

RiPa Sloopwerken beoordelingen (223)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Moordrecht
    Beoordeeld op 3 mrt 2023
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen
    Prima uitgevoerd door Johan. Denkt goed mee, reageert en acteert snel. Zeker aan te raden!
  • Review door Stefan, Leiden
    Beoordeeld op 2 feb 2023
    Sloop: 3 m²; Gedeeltelijke sloop - binnen, Slopen kolenhok
    Snel en adequaat in contact, is snel beschikbaar, heeft een heel goede prijs (1/3 van andere aanbiedingen), levert en is ook snel klaar. Perfecte service dus.
  • Review door Patrick, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 1 feb 2023
    Gaten boren: 1 gat; Kruip Luik zagen
    Wat een fantastisch vent komt zijn afspraken direct na Johan bedankt we zijn heel tevreden over jou vakmanschap groeten uit Amsterdam
  • Review door Maria, Den Haag
    Beoordeeld op 29 jan 2023
    Sloop: 2 m²; Opening in muur maken
    Johan reageerde snel klus kon ook snel gebeuren Het uitzagen van een stuk Muur het viel mij alleen tegen wat een rotzooi er vanaf kwam alles Alles zat vol met water en rode steen gruis
  • Review door peter, Lijnden
    Beoordeeld op 25 jan 2023
    Gaten boren: Elektra of kabels aanleggen, Ventilatie
    Duidelijke afspraken en komt afspraken na! Keurig netjes werkzaamheden uitgevoerd, werkt netjes en schoon. Als we weer een boorklus hebben gaan we zeker weer RiPa bellen!!
  • Review door Raman, Nootdorp
    Beoordeeld op 19 jan 2023
    Sloop: 1 m²; Gedeeltelijke sloop - binnen
    Klus is keurig uitgevoerd. Johan is vriendelijk en reageerde heel snel. Mijn volgende sloopklus zal ook zeker bij Johan zijn!
  • Review door Arjan, Delft
    Beoordeeld op 15 jan 2023
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen
    Ik had Johan uitgekozen voor een klusje omdat hij proactief reageerde en een goed verhaal had. Het boren van een ventilatiegat door onze voorgevel was geen enkel probleem voor hem - en nog een gezellig bakje koffie met hem gedronken ook. Volgende vergelijkbare klus bel ik hem weer.
  • Review door L, Papendrecht
    Beoordeeld op 13 jan 2023
    Gaten boren: Ventilatie
    Prettige communicatie, een afspraak om de klus te klaren was snel gemaakt. De klus zelf werd uitgevoerd volgens afspraak en zelfs op een lastig uit te voeren plek kon Johan een ventilatieschacht maken. Dik tevreden.