RiPa Sloopwerken

RiPa Sloopwerken beoordelingen (223)

• Review door Edwin, Houten
    Beoordeeld op 20 sep 2014
    (Bewerkt op 21 sep 2014)

Bedankt voor uw referentie.Groet Johan Hensen.

Reactie geplaatst 21 sep 2014
  • Review door Ellert, Utrecht
    Beoordeeld op 13 aug 2014
    Plavuizenvloer verwijderen
    Zeer klant vriendelijk, netjes in de afwerking, harde werker. Denkt mee aan oplossingen.
    (Bewerkt op 14 aug 2014)

Bedankt voor de referentie.succes met de verdere verbouwing.Groet Johan Hensen.

Reactie geplaatst 14 aug 2014
  • Review door stephan, Boxtel
    Beoordeeld op 10 aug 2014
    vloer slopen
    We hebben gevraagd Johan een leisteen vloer te slopen van 50 m2 die in de specie lag. De klus was erg zwaar, hij moest er in 1 dag uit en lag vaster dan we dachten. De muren waren pas gespoten en we wilden niet dat deze beschadigd werden. Johan heeft de klus zeer vakkundig uitgevoerd. De muren zijn niet beschadigd en de vloer was er op tijd uit. Toen hij vertrok was alles zeer netjes opgeruimd. We zijn echt heel blij met het resultaat en wij geven een dikke 10.

Bedankt voor de referentie.succes met de verdere verbouwing en de groeten aan jullie pa. groet Johan Hensen.

Reactie geplaatst 10 aug 2014
  • Review door jacq, Barendrecht
    Beoordeeld op 10 jul 2014
    een geul zagen in een betonnen vloertje (fundering van een kleine s...
    ontzettend aardige vakkundige man . Wilde graag meedenken en hielp ons ook met het verwijderen van het dak terwijl dat niet zijn opdracht was. En dat terwijl het buiten in de zon erg heet was die dag. Kortom , wij zijn echt supertevreden en bellen hem direct wanneer er weer wat gesloopt moet gaan worden. jacq van der heiden

Bedankt voor jullie referentie,succes met het verdere sloopwerk. groet,Johan Hensen.

Reactie geplaatst 10 jul 2014
  • Review door Dirk, Teteringen
    Beoordeeld op 7 jul 2014
    Boren door 60 cm beton met 125 mm boor
    Johan van Ripa sloopwerken is een echte vakman, komt zijn afspraken na, en meerwerk is geen probleem. Hoj denkt goed mee. Bij ons moesten er 8 gaten van grote diameter geboord worden, waaronder een van 125 mm door 60 cm gewapend beton, zeer lange boortijd maar johan deet dit karwei met zichtbaar veel plezier. Ook heeft hij 2 doorgangen gezaagd in 30 cm dik kalkzandsteen muur, geen enkel probleem. En daarna nog meerwerk ook geen probleem. Kortom, echt een vakman die wil werken!! Zeer sterk aan te bevelen!! Dirk, Etten-Leur

Bedankt voor de referentie,Veel succes met de natuurwinkel. Groet,Johan Hensen.

Reactie geplaatst 7 jul 2014
  • Review door J., Hoofddorp
    Beoordeeld op 30 jun 2014
    Trapgat boren (huis 2001) Hoofddorp
    Johan is een sloper maar wilde toch met mijn uitdaging meedenken. Hij heeft alles in de afgesproken tijd kunnen volbrengen en in de communicatie is hij open en direct. Ik kan hem zeker aanbevelen. Via zijn hoge beoordelingen ben ik op hem afgegaan.

Bedankt voor de referentie.Groet, Johan Hensen

Reactie geplaatst 30 jun 2014
  • Review door Ron, Vogelwaarde
    Beoordeeld op 25 jun 2014
    Slopen metselwerk en verwijderen vloertegels
    Vooraf goed overleg via telefoon en e-mail. Vogelwaarde was voor Johan wel verder dan gedacht. Op Werkspot stond 85 km aangegeven, maar toen hij 's morgens de Tomtom instelde bleek het toch in werkelijkheid 130 km te zijn door de omweg via Antwerpen. Maar goed, om 8 uur arriveerde Johan tegelijk met de bestelde containers en konden die op de juiste plaats worden neergezet. Samen met Patrick ging hij er stevig tegenaan en vorderde het goed. Zelfs zo goed dat werd besloten om 's avonds door te werken en het af te maken. Dat scheelde weer een rit op en neer of een verblijf in een B&B. Na een korte pauze voor Nederland tegen Chili er nog een paar uur tegenaan en was de klus geklaard. 85 m2 cementdekvloer met tegels was verwijderd plus nog wat muurtjes en een brede sleuf in de muur (60 cm) om de vloerverwarming naar boven te brengen. De twee containers zaten in de prijs. Prima vakman die het ook weer netjes achterliet en wij nog een paar weken de tijd hebben om nog wat kleine voorbereidingen te doen voor het aanleggen van de vloerverwarming. Ik kan Ripa Sloopwerken warm aanbevelen voor een sloopklus.
    (Bewerkt op 26 jun 2014)

Hallo fam. Kort. Bedankt voor de referentie en de gastvrijheid. We hebben lekker gewerkt. Alsnog bedankt voor de avond maaltijd. De avond was super omdat het Nederlands elftal had gewonnen. groeten Johan Hensen.

Reactie geplaatst 26 jun 2014
  • Review door Wim, Gouda
    Beoordeeld op 8 jun 2014
    buitengevel afvoergat boren tbv aansluiting afvoerkap
    De werkzaamheden worden door de vakman (Johan) schoon, precies en volgens de opdracht netjes uitgevoerd. Deze vakman laat zien dat hij het vak goed beheerst en heeft ook de juiste gereedschappen. De klus is dan ook na alle tevredenheid uitgevoerd.

bedankt voor de referentie,groet Johan Hensen.

Reactie geplaatst 8 jun 2014
  • Review door d.r., Dordrecht
    Beoordeeld op 3 jun 2014
    verwijderen gelijmde plavuizen begane grond ca 65m2
    Johan heeft prima werk geleverd, de vloertegels kwamen gemakkelijk los en daarna heeft Johan vakkundig de lijmresten afgeschuurd tot aan de vlakke cementdekvloer, zodat wij hierop nieuwe plavuizen konden plaatsen. Johan werkt netjes, ook alle hoekjes netjes gedaan en in de trapkast. Schuren geeft wel veel stof, afplakken trapgat is aan te bevelen en ook een bouwstofzuiger na afloop om de vloer goed stofvrij te zuigen. Werk was in 1 dag gedaan;

bedankt voor de referentie.ik vond het ook raar dat er meer stof ontwikkeling was dan ik gewend ben.achteraf bleek dat de haren van mijn borstelkap versleten was waardoor het stof niet goed afgezogen kon worden.in ieder geval veel woonplezier in jullie nieuwe woning. groeten Johan Hensen.

Reactie geplaatst 3 jun 2014
  • Review door Jeroen, Maarssen
    Beoordeeld op 9 mei 2014
    Betonnen rand verwijderen
    Johan heeft hard, netjes en binnen de gemaakte afspraken gewerkt. Verder denkt hij goed mee en laat eea netjes achter.

Bedankt voor jullie referentie,veel succes en plezier in jullie nieuwe tuin. groet,johan hensen

Reactie geplaatst 9 mei 2014