Ricooling

Ricooling beoordelingen (156)

• Review door Diogo de Albuquerque Cassimiro, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 okt 2024
    Ventilatie systeem: Bathroom wiring and install fan
    Everything went well, we discussed details agreed on what needed to be done, and he did it fast and well, i recommend it
  • Review door Simon, Tienhoven
    Beoordeeld op 22 okt 2024
    CV ketel repareren: Geen verwarming
    Snelle respons, duidelijke communicatie en hij had dezelfde dag nog tijd om onze cv ketel te repareren
  • Review door Joyce, Laren
    Beoordeeld op 21 okt 2024
    Ventilatiesysteem: aan te leggen
    Rico heeft goed gekeken naar wat er nodig is en waar dat voordelig te kopen is. De offerte vond ik transparant en heel duidelijk. Vervangen van ventilatoren en installatie van een nieuwe ventilator in de kelder verliep vlot. Rico is nog teruggekomen om de nadraaitijd aan te passen en heeft toen ook nog een defecte dimmer en buitenlamp vervangen. Kortom: en warme aanbeveling!
    (Bewerkt op 26 okt 2024)
  • Review door Elisa, Lelystad
    Beoordeeld op 19 okt 2024
    Ventilatie systeem: Installeren
    Rico heeft een ventilator geplaatst op een houten kozijn van een lichtraam op de dak. Hij heeft alles goed afgekikt en mij de bediening daarvan duidelijk en met geduld geleerd. Hij heeft mij verschillende opties van ventilatoren uitgelegd. Ik raad hem zeker aan
  • Review door Dieuwertje , Hilversum
    Beoordeeld op 19 okt 2024
    Thermostaat: Slimme thermostaat; Installeren
    Super snelle reactie, fijn geholpen, netjes en vriendelijk. Kon dezelfde dag nog langskomen. Helemaal top!
  • Review door Roy de la Cour, Krommenie
    Thermostaat: Digitaal; Repareren
    Goed contact, vlot en snel de klus gedaan. Heeft ook goed meegedacht met de manier van oplossen.
  • Review door Amy, Lelystad
    Ventilatie systeem: Vervangen
    Goede en snelle montage en handig met het oplossen van probleempjes. Zeker een aanrader voor een volgende klus
  • Review door Toine, Zeist
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Rico is aardig en vriendelijk en denkt graag mee over goeie oplossingen. Thermostaat knop vervangen, cv ketel schoon gemaakt en airco schoon gemaakt. Alles netjes achter gelaten en een zeer goede prijs. Kort om 5 sterren!
    Beoordeeld op 14 okt 2024
    Ventilatie systeem: Wij willen weten of onze Fan Coil Unit werkt en...
    Rico was snel, vakkundig en eerlijk! Verschillende partijen over de vloer gehad om te kijken naar onze Fancoilunit maar Rico lost het gewoon even op. Topper, Ricooling is een aanrader!