Reparatiedienst MPM

Reparatiedienst MPM beoordelingen (392)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Kortenhoef
    Beoordeeld op 14 nov 2022
    Reparatie witgoed: Oven / magnetron; Bosch HTHB84K
    Moest een nieuwe ventilator in, moest besteld worden, ging heel snel, vakkundig ingebracht . Ben heel tevreden. Goede vakman Gelukkig geen lawaai meer.
    Beoordeeld op 30 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Plaatsen van een inbouwvaatwasser in keuken. Fijne communicatie, reageert snel. Duidelijk over wat wel/ niet mogelijk is. Eerlijk. Goede afhandeling.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 23 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 2 devices
    Van vele markten thuis, snelle installatie.
  • Review door Carolien, Utrecht
    Beoordeeld op 10 okt 2022
    Reparatie witgoed: Wasmachine; AEG Lavamat 63600, klus in Utrecht
    De reparatie aan onze wasmachine kon nog dezelfde dag (na WhatsApp berichtje) worden ingepland. Vriendelijke monteur. Een reparatie bleek niet nodig. Hij heeft onze wasmachine gereset en toen bleek de foutmelding verdwenen. Als we in de toekomst nog een monteur nodig hebben, bellen wij Reparatiedienst MPM!
  • Review door Marcel, Amersfoort
    Beoordeeld op 14 sep 2022
    Reparatie witgoed: Elektrische kookplaat; ATAG HL 6011 M
    Officiële reparatiedienst van ATAG wilde niet eens komen, deden alleen per mail een "inruilvoorstel" voor een nieuwe kookplaat voor 699 euro. Mo had oorzaak binnen paar minuten gevonden. Was ik voor 99 euro klaar en heb weer steentje bijgedragen aan millieu door niet meteen apparaat weg te gooien ;-) . Aardige vent, goed werk!
  • Review door Erik Hardeman, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 sep 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Een vriendelijke en uiterst deskundige monteur die mij voortreffelijk heeft geholpen en mijn vaatwasser snel weer aan de praat heeft gekregen.
  • Review door Joanne, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 sep 2022
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Bauknecht
    Veel te dure prijzen wel 4 keer zo duur als andere vakmannen. Komt op mij over als oplichting.
    (Bewerkt op 14 sep 2022)

Beste Joanne Bielevelt Ik zag dat u heeft met mijn contact gedeelt heeft, ik heb aantaal keer gebeld maar je telefoon nummer is niet correct. U heeft recensies geschrijven op mijn bedrijf dat klopt niet. Ik ben niet bij jullie geweest voor het reparatie . Graag uw mening veranderen . Bedankt voor uw begrip. Mvg Reparatiedienst MPM

Reactie geplaatst 14 sep 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 8 sep 2022
    Reparatie witgoed: Koelkast; Siemens KI34VV50
    Er kon snel een afspraak gemaakt worden. Helaas bleek de koelkast niet meer te repareren. Via MPM snel een vervangende kunnen aanschaffen en laten installeren. Goede en snelle service.