Renz Jacobs

Renz Jacobs beoordelingen (21)

• Review door NoΓ«mi van Etten, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 sep 2025

Bedankt voor je mooie 4-sterren review, NoΓ«mi uit Zuid-Holland! 🌟 Fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Mocht er in de toekomst opnieuw iets aan de hand zijn, dan sta ik uiteraard weer voor je klaar. Hopelijk blijft je woning voorlopig lekker droog! πŸ˜„ Met vriendelijke groet, Renz Jacobs Lekdetectie πŸ› οΈπŸ’§

Reactie geplaatst 1 sep 2025
  • Review door Chantal, Schiedam
    Beoordeeld op 4 jul 2025

Beste Chantal, Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterren review vanuit Schiedam! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over mijn dienstverlening. Jouw waardering motiveert mij om elke dag weer het beste uit mijn werk te halen. Ik zet mij met zorg en precisie in om lekkages snel en professioneel op te sporen, en het doet mij goed te weten dat dit bij jou zichtbaar is geworden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, weet dan dat je altijd welkom bent. Nogmaals dank voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Renz Jacobs Renz Jacobs Lekdetectie

Reactie geplaatst 5 jul 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aerdenhout
    Beoordeeld op 4 jul 2025

Bedankt voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over mijn lekdetectie. Het was prettig samenwerken in Aerdenhout en ik waardeer uw vertrouwen in mijn dienstverlening. Uw positieve feedback motiveert mij enorm. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan weet u mij te vinden. Nogmaals dank en wellicht tot ziens!

Reactie geplaatst 5 jul 2025
    Beoordeeld op 4 jun 2025

Beste Gian, πŸ‘‹ Hartelijk dank voor je prachtige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw waardering betekent veel voor mij en motiveert om deze service te blijven leveren. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben, weet je me te vinden!πŸ‘ Met vriendelijke groet, Renz Jacobs

Reactie geplaatst 4 jun 2025
  • Review door S Thoolen, Zaltbommel
    Beoordeeld op 24 jan 2025
    Lekkage verhelpen: Weet ik niet
    Renz kon snel komen en heeft de lek met rook gedetecteerd en een rapport opgesteld. Ik kan hiermee nu snel aan de slag om de lek en de schade te laten repareren.

Beste mevrouw Thoolen, bedankt voor uw review! We waarderen uw feedback enorm. Uw ervaring helpt anderen bij het maken van de juiste keuze. Bij Renz Jacobs Lekdetectie staan kwaliteit en service voorop. Heeft u in de toekomst nog vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op. Nogmaals bedankt!

Reactie geplaatst 26 feb 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nootdorp
    Beoordeeld op 12 dec 2024
    Lekkage: Weet ik niet
    We hebben nu in beeld waar het probleem zit.

πŸŽ‰ Bedankt voor jullie review! πŸŽ‰ Ik waardeer het enorm dat jullie de tijd hebben genomen om een review achter te laten. 😊 Het is super fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met mijn service! Heb je nog vragen of heb je ergens hulp bij nodig? Stuur me gerust een berichtje, ik help je graag verder! πŸ‘ Nogmaals dank en hopelijk tot snel! πŸ”§ Renz Jacobs

• Review door Daniel, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 aug 2024
    Lekkage: Beschadigde leidingen, Lekkend dak
    Goed geholpen door Renz. Hij nam de tijd en heeft een duidelijk en professioneel rapport opgesteld.

Bedankt voor jullie geweldige reviews! 😊 Graag gedaan! Service is bij ons altijd nummer 1. We vinden het fantastisch om jullie te kunnen helpen en waarderen alle feedback die we ontvangen. Jullie tevredenheid motiveert ons om elke dag weer het beste uit onszelf te halen. πŸ’ͺ Heb je nog vragen of hulp nodig? Laat het gerust weten! πŸ‘ Of je nu een klein probleem hebt of een grote klus, wij staan klaar om je te ondersteunen. Onze ervaring en passie zorgen ervoor dat we altijd een passende oplossing vinden. Wij streven ernaar om elke klus snel en professioneel af te handelen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Jouw vertrouwen is belangrijk voor ons, en we doen er alles aan om dat te behouden. πŸ› οΈ

• Review door Jizke, Zoetermeer
    Beoordeeld op 16 jul 2024
    Lekkage: Lekkage in kozijn. Oorsprong onbekend
    Goede en prettige communicatie. Daarnaast was de klus naar behoren uitgevoerd en beschikt Renz over de juiste tools. Top geregeld, bedankt

Graag gedaan! 😊 Service is inderdaad onze topprioriteit. Als je nog ergens hulp bij nodig hebt, laat het me gerust weten!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 30 apr 2024
    (Bewerkt op 2 mei 2024)

Beste Werkspot-gebruiker uit Gouda, Hartelijk dank voor je positieve review! Het doet ons enorm veel plezier te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en jouw feedback motiveert ons om dat te blijven doen. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Renz Jacobs Lekdetectie

Reactie aangepast 2 mei 2024
  • Review door D hartman, Hardinxveld-Giessendam