Remco Esman Installatie

Remco Esman Installatie beoordelingen (156)

• Review door Corine v. Holland, Veenendaal
    Beoordeeld op 11 jan 2023

Kraan: 2 kranen; Keuken, Badkamer; Kranen repareren

Vriendelijke mannen. Werken netjes. Ik zou ze zeker aanbevelen.
  • Review door Ans, Arnhem
    Beoordeeld op 10 jan 2023

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, Ook van de afwasmachine

Vriendelijke mannen,deskundig en het probleem was zo opgelost. Afvoer loopt als een tierelier en controleerde ook nog een aantal keer of dat alles in orde was . Ben blij en tevreden met deze vakmensen .
  • Review door Wil, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 jan 2023

Storing CV ketel verhelpen

Na maandenlang op een onderhoudscontract wachten bij een bekend installatiebedrijf, de klus op werkspot geplaatst. Remco reageerde vlot de volgende dag. En belde direct. Hij kon dezelfde dag nog langskomen. Na wat uitzoekwerk bleek de druksensor kapot. Kon snel gewisseld worden en de verwarming werkte weer perfect. Ben zeer tevreden over dit klusbedrijf.
  • Review door Arnold Croezen, Gaanderen
    Beoordeeld op 29 dec 2022

CV-ketel: Installatie; Kast

snel contact, korte wachttijd, snelle afwerking en alles weer keurig achtergelaten. Sympathieke jongens.
  • Review door Dario, Veldhoven
    Beoordeeld op 28 dec 2022

Radiatorkranen: 7 kranen; Vervangen

• Review door John, Roermond
    Beoordeeld op 23 dec 2022

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Kast

snelle reactie. faire prijs. vakman. zeer vriendelijk
  • Review door Ary, Huissen
    Beoordeeld op 21 dec 2022

Boiler: Aanschaf, Installatie

Plaatsing boiler prima geregeld. Fijn meegedacht over vervolg activiteiten. Heel tevreden positieve houding en deskundigheid.
  • Review door Andre Hunnersen
    Beoordeeld op 8 dec 2022

Vervangen CV-ketel

Enthousiaste jonge installateur die duidelijk vakbekwaam is. Wat het meest in het oog sprong, was de snelheid en flexibiliteit waarmee hij een, voor ons zeer vervelende situatie, in extreem korte tijd kon oplossen. De uitvoering van het werk was netjes (ook visueel, welke installateur maalt daarom ) en steeds gericht op het beperken van overlast.
  • Review door Ad, Teteringen
    Beoordeeld op 2 dec 2022

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Zolder

Na overleg met deze jongens waren ze snel ter plaats om mijn oude ketel te demonteren en de nieuwe te installeren. Ze verstaan hun vak en werken zeer netjes, achteraf is alles ook weer netjes opgeruimd! Ik ben meer dan tevreden over de gedane werkzaamheden en heb er volle vertrouwen in dat mocht er een storing ontstaan hun direct handelen om deze te verhelpen. Mocht ik in de toekomst nog een installateur nodig hebben zal ik zeker deze jongens contacteren om de werkzaamheden door hun te laten uitvoeren.
  • Review door A. Croezen
    Beoordeeld op 30 nov 2022

Vervangen cv ketel

Vriendelijke jongens, komen op tijd, werken keihard door en ruimen alles keurig op. Nieuw leidingwerk voor de ketel ziet er prima uit! De meeste installateurs weigeren om een ketel te plaatsen die niet door henzelf is aangeschaft, maar Remco had hier geen probleem mee. Bovendien ben ik erg snel geholpen. Vakwerk.