Redeko

Redeko beoordelingen (17)

• Review door Fam. van der Veen
    Beoordeeld op 20 aug 2020

Schutting geplaatst

Rijk en Arie zijn echt goed hard werkende mannen Ze zijn een leuke team. Ze hebben onze schuttingen netjes geplaatst Ze zijn prettig in de omgang en het is heel fijn om ze samen te zien werken. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Wij zijn super blij Zij mogen daarom ook onze bestrating doen.
    (Bewerkt op 21 aug 2020)
  • Review door Klant van Redeko
    Beoordeeld op 19 aug 2020

Redeko heeft bij mij een nieuwe schutting geplaatst.

Al bij de 1e kennismaking bleek dat deze mannen kennis van zaken hebben en weten waar ze over praten. Een goed advies, mee denkend, keuzemogelijkheden mbt te gebruiken materialen, de voors-en tegens van de gemaakt keuzes. Er werd meteen op heel korte termijn een afspraak gemaakt voor plaatsing. Ook dat ging in een rap tempo mede door de uitstekende samenwerking van beide mannen. Daarbij zijn het no nonsens mensen, blijkt er ook nog tijd voor een leuk gesprek. Ik ben heel blij met het werk dat zij geleverd hebben en nog blijer met mijn mooie schutting Van harte aanbevolen!
    (Bewerkt op 20 aug 2020)
  • Review door J, Delft
    Beoordeeld op 14 aug 2020
    Tuin aanleggen: Nieuwe tuin aanleggen
    Wij zijn zeer tevreden. Ze reageerde super snel op de aanvraag en de klussen waren vrij snel geklaard ondanks de hitte werkte ze toch door. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.
  • Review door Sylvia
    Beoordeeld op 10 aug 2020

strak gazonnetje gelegd

Op zondagavond heb ik via werkspot gevraagd of iemand mij kon helpen om de stoeptegels en zand en kunstgras uit mijn tuin te halen en dit te vervangen door echt gras. De klus was namelijk veel te groot om het zelf te doen. De volgende dag kwamen Arie en Rijk al kijken en de week erop waren ze al aan de slag! Resultaat een prachtig strak gazonnetje met sproei installatie. Tevens hebben ze ook de tuinverlichting aangelegd. Alles dus vlot geregeld en in goeie afstemming extra werk gedaan. Bij een volgende klus zal ik zeker weer deze betrouwbare, ervaren tuinmannen vragen!