Professioneel_Klussenbedrijf

Professioneel_Klussenbedrijf beoordelingen (58)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 15 mrt 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken
    Weliswaar kliene klus (strook langs keukenblad betegeld) maar maar met veel nauwkeurigheid uitgevoerd. Denkt goed mee, is op tijd, werkt schoon, tegen reeele prijs. Hilal is een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 4 mrt 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 8 m²; Muur; Keuken, Gang
    Hilal heeft bij ons naar tevredenheid een keukenwand en hal betegeld. Het contact met Hilal verliep soepel. Ik kreeg een realistische prijsinschatting met een professionele offerte en duidelijke voorwaarden. Het maken van de afspraak ging in goed overleg en ik kreeg de dag van tevoren een bericht hoe laat Hilal zou beginnen. Tijdens de werkzaamheden kwam Hilal met een collega. Hij legde goed uit wat hij ging doen en waar ik beslissingen over moest nemen. Er werd netjes gewerkt, goed opgeruimd en het resultaat is perfect. Bedankt!
    Beoordeeld op 17 feb 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 6 m²; Vloer; Badkamer
    Hilal was snel, punctueel en heeft de vloer met plinten ontzettend mooi gemaakt. Mooi afschot in de douche ook. Ze werken netjes en met respect en hebben duidelijk ook plezier in hun werk om zo het beste en mooiste resultaat te krijgen. Prettige communicatie!
    Beoordeeld op 11 feb 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 1 m²; Muur; Keuken
    Wij raden hun aan . De eerste communicatie verliep snel en professioneel, ze kwamen op tijd, deden hun werk netjes en nauwkeurig, en het resultaat voldeed aan onze verwachtingen.
  • Review door Ahmed, Baarn
    Beoordeeld op 30 jan 2025
    Wand- of vloertegels repareren: 5 tegels; Vloeren
    Uitstekende en snelle tegelreparatie! Ik ben ontzettend tevreden met de tegelreparatie die bij ons is uitgevoerd. Vanaf het eerste contact verliep alles vlot en professioneel. De vakman was deskundig, vriendelijk en werkte zeer efficiënt. Binnen korte tijd waren de beschadigde tegels perfect hersteld, alsof er nooit iets was gebeurd! Wat me vooral opviel, was de nauwkeurigheid en het oog voor detail. Daarnaast werd alles netjes achtergelaten na de reparatie. Echt een topservice voor iedereen die op zoek is naar een snelle en vakkundige tegelreparatie. Absoluut een aanrader!
  • Review door Anne, Oegstgeest
    Beoordeeld op 27 jan 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 8 m²; Muur; Badkamer
    Hilal is een geweldige tegelzetter! Hilal kwam vrijblijvend bij ons langs en nam de tijd om met ons te bespreken wat onze wensen waren en om het werk te inventariseren. Tijdens de renovatie van onze woning hebben wij inmiddels geleerd dat hoe een vakman de klust aanneemt, ook is hoe hij de klus zal afleveren. In Hilal’s geval: zorgvuldig, netjes en professioneel. Hilal overtrof echt onze verwachtingen, hij heeft enorm met ons meegedacht om details waar we zelf niet eens bij stil stonden mooi af te werken. Hij heeft veel kennis en ervaring van het vak en zorgt hiermee voor het mooiste resultaat. Daarnaast is Hilal enorm vriendelijk en communicatief sterk. Hij komt zijn afspraken na en werkt hard. Daarnaast heeft hij een scherpe prijs. Wij raden professioneel klussenbedrijf aan aan iedereen in onze omgeving die een tegelzetter zoekt. Hilal, dankjewel!
  • Review door Bart Gonggrijp, Oegstgeest
    Beoordeeld op 24 jan 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken
    Super vriendelijke gasten die perfect werk hebben geleverd! Heel netjes en echt heel tevreden. Dikke aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 21 jan 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 5 m²; Achterwand koffiecorner in keuke...
    Hilal is precies en denkt heel fijn mee. Vanuit zijn jarenlange ervaring heeft hij het eerste deel van de klus bij ons heel goed geklaard. Hij werkt heel netjes en is heel flexibel. Het is prachtig geworden (betegelen, voegen en kitten koffiecorner in keuken)! Wij zijn heel blij dat deze vakman deze klus voor ons wilde doen. Specialistisch werk die mozaïek glastegels maar dat is de specialisatie van deze vakman en dat zie je. We kunnen niet wachten tot deel 2 (andere wand betegelen) over 3 weken wordt gedaan. Foto’s volgen.
    (Bewerkt op 22 jan 2025)