Professioneel_Klussenbedrijf

Professioneel_Klussenbedrijf beoordelingen (58)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 3 nov 2025
    Badkamer plaatsen of renoveren
    Hilal heeft ons super geholpen met de renovatie van de badkamer. Hij dacht met ons mee, kon ook realistisch zijn in wat wel en niet mogelijk is. Hij gaf ons veel keuze en wilde iedere beslissing eerst met ons bespreken zonder het zomaar te doen. Duidelijke communicatie en heeft goed werk afgeleverd. Erg blij mee!
  • Review door Dilara, Haarlem
    Beoordeeld op 25 okt 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 7 m²; Vloer; Badkamer
    Een zeer vakkundige professional die duidelijk weet waar hij het over heeft. Hij heeft bij ons de badkamer betegeld en het beton voor de badkamervloer gegoten. Waar anderen aangaven dat het niet mogelijk was, wist hij het precies zo uit te voeren als wij voor ogen hadden. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Hij is goed bereikbaar en werkt met grote zorg en precisie.
  • Review door Maurice, Zaandam
    Beoordeeld op 8 jul 2025
    Vloer egaliseren: 5 m²
    Hilal van Professioneel Klussenbedrijf heeft onze opdracht uitstekend uitgevoerd. De communicatie verliep helder en snel, hij dacht actief mee en kwam met goede, praktische oplossingen. De werkzaamheden zijn netjes, zorgvuldig en volgens afspraak uitgevoerd. Hilal werkt efficiënt en laat de werkplek keurig achter. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en kunnen hem zeker aanbevelen voor dit soort klussen. Betrouwbaar, vakkundig en prettig in de omgang!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 30 jun 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 20 m²; Muur, Vloer; Badkamer
    Een echte vakman! De kwaliteit van het tegelwerk is uitstekend, met oog voor detail en precisie. Je merkt aan alles dat hij veel ervaring heeft en trots is op zijn werk. Ik ben ontzettend tevreden over het werk van deze tegelzetter. Het hele proces verliep vlekkeloos en het resultaat is boven verwachting. Ik zou deze vakman 100% aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele tegelzetter. De combinatie van vakmanschap en meedenken maakt hem echt uniek. Hij werkt super netjes en komt afspraken na Elke dag werden de ruimtes keurig achtergelaten en al het afval werd netjes afgevoerd. Wat ik erg waardeer is dat hij actief meedenkt. Hij geeft handige suggesties, denkt in oplossingen en zorgt er zo voor dat het eindresultaat nog mooier wordt dan je zelf had bedacht.

Bedankt voor je mooie woorden. Ik heb het met veel plezier gedaan. Geniet van je nieuwe badkamer!

Reactie geplaatst 2 jul 2025
  • Review door Reinier Stamatiou, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 mei 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 20 m²; Muur, Vloer; Badkamer
    Hilal was perfect, proactief, gaf goede input over hoe we onze badkamer het beste konden verbouwen. Hij kwam zijn afspraken na, was erg attent en heeft echt prachtig werk afgeleverd. Ik sta nog steeds versteld van onze badkamer. Ik zou Hilal aan iedereen aanraden!
  • Review door Martijn, Beverwijk
    Beoordeeld op 31 mrt 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 20 m²; Muur en vloer; Badkamer
    Op het moment dat ik met Hilal in contact kwam. Zijn alle afspraken netjes nagekomen. Voor mij was het een speciale klus aangezien ik in een rolstoel zit. En na vier dagen weer in me badkamer moest. Deze jongens hebben van smorgen negen tot avonds tien gewerkt keurig netjes profesioneel en alles keurig achter gelaten. Als je echt een goede tegelzetten zoekt bel deze man. Hij snapt wat ie doet. En komt zijn afspraken na. Hilal nogmaals bedankt.