PERFECT WINDOWS V.O.F.

PERFECT WINDOWS V.O.F. beoordelingen (119)

• Review door SJA, Hilversum
    Beoordeeld op 9 feb 2013
    Renovatie en onderhouds vrij maken van dakkapel
    Onze dakkapel was aan een renovatie toe. We wilden de dakkapel onderhoudsvrij maken dmv kunststof ramen etc. Ook de dakbedekking van het platte dak van de kappel moest vervangen worden. Diverse offertes opgevraagd, en Perfect Windows kwam daar samen met een ander bedrijf als goedkoopste uit de bus. Echter op basis van de nette en snelle reacties op mijn emails hebben wij gekozen voor Perfect Windows. Daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Nadat de offerte was getekend, kwam Rolf met zijn collega op weg naar huis van een andere klus de boel opmeten. Ik wilde ook het lood laten vervangen, maar dat was niet nodig volgens Rolf, dat scheelde weer in de kosten. Gister is onze dakkapel gerenoveerd. Ondanks de kou, en de sneeuwbui, hebben de mannen van Perfect Windows ons huis voorzien van een prachtig gerenoveerde kunststof dakkapel. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Ze doen wat ze beloven, ze verstaan hun vak als de beste, en ze zijn nog gezellig ook. Wij denken erover om ooit de rest van ons huis te voorzien van kunststof kozijnen, en een nieuwe kunststof voordeur, en het zal gek moeten lopen als we dat ook niet door Perfect Windows zouden laten doen. Bas Hagen
  • Review door Karst, Castricum
    Beoordeeld op 6 feb 2013
    Plaatsen nieuwe kozijnen in bestaande dakkapel
    Onze ervaring met deze vakmannen is uiterst positief, De opdracht is zeer snel, efficient, flexibel en vakkundig uitgevoerd, alle afspraken zijn zorgvuldig nagekomen Mvg Karst
  • Review door Maurik, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 jan 2013
    Oude kozijnen vervangen voor kunststofkozijnen met dubbelglas
    We hebben goede ervaringen met Rolf en zijn collega's. Zij komen uit Enschede en wij wonen in Rotterdam, maar ze werken landelijk, dus dat was geen probleem. Eerst is Rolf bij ons thuis geweest, om de maten even zelf op te nemen en onze wensen door te nemen. Het contact verliep goed via de mail. Rolf reageert snel, dat was fijn. Het uitvoeren werd door twee andere collega's gedaan. Ze waren keurig op tijd, 08.00 's morgens en hebben er idd. driekwart dag werk aan nodig gehad. Het waren aardige lui en hebben goed werk afgeleverd. Ook werd alles na afloop netjes weer opgeruimd. Qua prijs was het ietsjes boven het gemiddelde, maar we zijn er erg tevreden over. Ik vond de referenties erg belangrijk en daar kwamen ze posiief uit. Ook voor ons een aanrader!
  • Review door Sebastiaan, Almere
    Beoordeeld op 13 jan 2013
    Kunstof voordeur + zijraampje
    Wij hebben onze voordeur en wc-raam die daaraan grenst laten vervangen door Perfect Windows. We zijn erg tevreden met het resultaat en met het contact dat we hebben gehad met Rolf. Hij is goed te bereiken en komt zijn afspraken na. De deur werd ook nog een paar weken voor de verwachte levertijd geplaatst, wat erg fijn was.

Sebastiaan hartelijk bedankt voor een prima referentie met mooie foto's. Rolf

Reactie geplaatst 13 jan 2013
  • Review door Mariëtte, Spijkenisse
    Beoordeeld op 19 dec 2012
    Vervangen houten kozijnen door kunststof in dakkapel
    Aangezien de hele dakkapel toe was aan renovatie, hebben we besloten niet alleen de kozijnen te vervangen, maar de hele dakkapel aan te pakken (samen met de buren). Via mijn broer, die naar volle tevredenheid kozijnen had laten plaatsen bij Perfect Windows, bij Rolf terecht gekomen. Enkele offertes opgevraagd en Perfect Windows was duidelijk de goedkoopste. De eerste keer toen Rolf langs kwam was ik er zelf niet, maar omdat ik daarna nog wat vragen had, is Rolf nogmaals langsgekomen om mijn vragen te beantwoorden en kennis te maken met de buurvrouw. Na opdrachtverstrekking konden ze al eerder beginnen dan in eerste instantie aangegeven, waardoor ze al ruim voor de feestdagen klaar waren. Tijdens de werkzaamheden bleek het dak van onze oude dakkapel rot te zijn en voor een nette meerprijs hebben ze dit ook vervangen. We zijn erg blij met onze gerenoveerde dakkapel met rolluik. De buren hebben geen rolluik, maar daar zie je niks van, omdat dit keurig weggewerkt is door het dak wat door te trekken. Het was alleen wel jammer dat ik allemaal lekkere broodjes had gehaald, die ik niet aan de heren kwijt kon, waardoor ik ze zelf op moest eten ;-)

Mariëtte goedenavond. Super referentie!! Blijft toch jammer van die 0.1 punt!! Rolf en Henk

Reactie geplaatst 19 dec 2012
  • Review door Herman, Heerenveen
    Beoordeeld op 26 nov 2012
    Kunststof schuifpui
    Vlotte communicatie en prima werkgeleverd, alles heel netjes afgewerkt en alle rommel keurig opgeruimd>
  • Review door Jan, Nieuwegein
    Beoordeeld op 20 nov 2012
    Schuifpui + raamkozijn, schilderwerk & boeiboord
    Perfect Windows een echte aanrader! Rolf en Henk een sterk duo, flexibel snel en betrouwbaar. Stelt in het offerte traject de juiste vragen, denkt mee en geeft suggesties en komt met oplossingen. Offerte is duidelijk maar kort samengevat, scherp geprijsd en binnen het budget. Keuze voor Perfect Windows is dat men correct en geduldig blijft ook na veelvuldige vragen van onze kant. Ook de uitvoering wordt op vakkundige wijze in een snel tempo en in goed overleg aangebracht en ziet er Perfect uit. Tevens wordt het afval keurig afgevoerd. Rolf je heb een leuk team die nergens een punt van maken. Dit bedrijf heeft verstand van zaken, en wanneer we overwegen nog andere kozijnen etc. te vervangen dan kies ik voor Perfect Windows, want die zet de puntjes op de i. Rolf bedankt, ook je team medewerkers en beterschap met Henk.
  • Review door Robin, Haarlem
    Beoordeeld op 18 nov 2012
    Vervangen glazen achterpui en kozijnen
    Ik kan de heren van Perfect Windows van harte aanbevelen. Rolf kon snel komen voor een offerte en stelde goede vragen om onze wensen helder te krijgen. We kregen vervolgens binnen een paar dagen een duidelijke offerte die heel scherp was tov van de anderen. We hebben Rolf echter vooral gekozen omdat hij zijn afspraken (terugbellen e.d.) nakwam en daar geen spijt van gehad. Hij kon zelfs eerder plaatsen, dan hij eerst aangegeven. Het ziet er allemaal perfect uit en is netjes afgewerkt. Verder heeft Rolf nog onze dakgoot een stukje gerepareerd voor het geval daar lekkage vandaan kwam zonder extra kosten. Rolf, bedankt!

Robin, hartelijk bedankt voor je uitstekende referentie!! Groeten Rolf

Reactie geplaatst 18 nov 2012
  • Review door Raymond, Vlaardingen
    Beoordeeld op 27 sep 2012
    Renovatie dakkapel
    Onze ervaring met Perfect Windows is geweldig! Voor het karwei werd er snel een afspraak gemaakt om een offerte te maken, er werd meegedacht en suggesties gegeven, iedere vraag werd snel beantwoord en de klus werd snel geklaard. Onze dakkapel kon in 1 dag gerenoveerd worden. Toen er een onverwacht ''probleem'' opdook (wat niemand had kunnen voorzien) werd daar meteen een goede oplossing voor gevonden. Hierdoor hadden ze iets meer tijd nodig voor de klus maar dat kon meteen de volgende dag ingepland worden. Het ziet er perfect (what's in a name!) uit, goede materialen, mooie afwerking, gewoon helemaal af. Wij raden iedereen Perfect Windows aan!

Kijk!!! dat zijn referenties waar we trots op zijn!! Het was leuk en gezellig maar we vragen ons toch af waar we die 0.1 punt hebben laten liggen? Teveel koffie gedronken waarschijnlijk. Groeten Rolf

Reactie geplaatst 27 sep 2012