Geachte heer Kastercum
Ik ben blij te horen dat u tevreden bent met de door mij ,verrichten werkzaamheden ,alleen wou ik toch even reageren op u laatste zin ,ik heb vorig jaar de werkzaamheden uitgevoerd volgens offerte ,u heeft keurig de factuur voldaan ,u vroeg mij tijdens de werkzaamheden of ik aan de voorkant wat steentjes wou inkleuren ,omdat de vorige metselaar niet de bijpassende kleur stenen had gebruikt ,ik gaf aan dit te willen doen ,alleen moest ik hier voor terug komen omdat mijn steiger te kort was ,doordat ik het enorm druk heb met mijn werkzaamheden ben ik het na de winter maanden eerlijk gezegd vergeten ,u had begin dit jaar januari gelooft ik nog in gesproken op mijn voice mail ingesproken alleen was het weer toen niet goed dit te doen ,als u mijn hierna nog even had helpen herinneren was ik allang bij u langs gekomen ,nu komt het zo over dat ik na betaling zo ben weggelopen zonder werkzaamheden af te maken ,ik wil het graag nog bij u komen doen ,en zal u spoedig even bellen voor een afspraak
toch bedankt voor de fijne samenwerking ,tot snel
mvg dennis marijt
Reactie geplaatst 3 jun 2011