Sandra, Haarlem
Balkon opnieuw voegen
Geachte mevr ik kijk heel vreemd op van deze referentie.wij gavan u duidelijk aan dat het te warm was maar op aandringen toch gevoegd u wou dat wdekend de muur verven.nadat mijn vader klaar was heeft u netjes betaald ook heeft u mijn vader gevraagd wat u mij ook door de telefoon aangaf aan mij een offerte voor de zijgevel te maken dan gaan wij er toch vanuit dat u tevreden bent .ook gaf u mijn een mail dat u tevreden was over het voegwerk(deze mail stuur ik door aan werkspot en hoop dat hun deze plaatsen)maar u mijn vader425 had betaald en mijn bod via werkspot was 4 dat klopt ik had 4 geboden op het door u opschreven werkzaamheden maar als u ons opdracht geef 10 stenen te repereren en te vervangen is 25 toch niet echt te veel betaald. Maar er zijn helaas mensen die denken dat wij dingen voor niks kunnen sorry wij hebben ook onze lasten en kunnen niet alles voor niks doen. Ik denk dat u negatieve referentie puur met die 25 euro te maken heeft. Anders had u niet betaald een offerte voor meerwerk gevraagd en mijn een mail gestuurd dat het netjes was gevoegd. Ik denk dat mijn vorige referenties dat wel aantonen. Nu kan ik mijn moeilijk verdedigen met deze reactie.u begrijpt wel dat ik geen intresse meer heb in ander werk bij u. En als ik u gelukkig kan maken om 25 te storten doen we dat. U heeft garantie dus had u ook even kunnen bellen dat het voegwerk niet goed was maar daar ging het u niet om.u laatste mail was letterlijk.beste dennis ik verwacht nog dit weekend(week geleden)de 25 terug anders zal je wel snappen dat dit een slechte referentie op werkspot zal opleveren Ik vind dit erg vervelend via een website te moeten vernemen. En hadden die als volwassen mensen kunnen regelen Mvg dennis Mvg dennis marijt
Reactie geplaatst 26 jul 2013