Onderhouds- en montagebedrijf Sauter

Onderhouds- en montagebedrijf Sauter beoordelingen (36)

• Review door M., Den Haag
    Beoordeeld op 27 sep 2011

Kunststof kozijnen incl. dubbel glas; leveren+plaatsen. Binnen met...

'k Ben (nogal) een Pietje precies en ben na lang beraad in zee gegaan met RON SAUTER, uit Nootdorp voor het plaatsen van 2 (kunststof) kozijnen en 2 vensterbanken; op de begane grond en op de eerste etage van mijn woning in Den Haag. Gisteren is het werk opgeleverd en ik ben buitengewoon tevreden: Omdat hij het zo naar m'n zin heeft gemaakt, omdat het door mij gewenste ventilatie-rooster (met micro-filter) veel moeite werd gedaan dat ook te leveren en ........ 't zit perfect! omdat hij de eerste (vak)man is waar bijzonder goed mee te communiceren is, hij kan goed luisteren en daardoor beter meedenken, omdat hij het ZELF komt maken (met z'n maat) en géén knecht stuurt (die het nog moet leren), omdat zijn maakprijs buitengewoon schappelijk is, omdat hij alles keurig, schoon en netjes oplevert, omdat dat wat hij belooft, óók doet!! Als er nog mensen zijn die twijfelen ...... vraag Ron naar mijn adres en kom kijken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 4 sep 2011

2 Kunstof kozijnen plaatsen

Wij zijn tevreden. Ze hebben ontzettend netjes en snel gewerkt.
    Beoordeeld op 1 jul 2011

Vervangen kozijnen/deuren/ramen achtergevel

Super netjes geplaatst. Oude kozijnen zijn door Ron afgevoerd en de binnenkant is netjes afgetimmerd. Denken mee, ruimen netjes op en werken hard door. Dikke tien voor deze heren.
  • Review door Stefan, Voorburg
    Beoordeeld op 16 mei 2011

Leveren en plaatsen twee hardhouten kozijnen met isolatieglas

Ron is ontzettend fijn om mee samen te werken! Hij is duidelijk in communicatie en houdt zich aan afspraken.
    Beoordeeld op 18 feb 2011

Complete renovatie - GEWIJZIGD

• Review door Mark, Nootdorp
    Beoordeeld op 30 jan 2011

Kozijnen vervangen of repareren?

• Review door CAM, Den Haag
    Beoordeeld op 20 jan 2011

Wandanker bevestigen

Snel gedaan, en ondanks behoorlijke sneeuw gewoon op tijd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 24 dec 2010

Water lekkage

Zeer vriendelijke man die hard werkt. Kwam netjes zijn afspraak na, en dat op zeer korte termijn. Ik ga deze man zeker onthouden, gezien zijn vele competenties!
  • Review door Lamboo, Den Haag
    Beoordeeld op 4 dec 2010

Inbouwdoos in beton zagen/breken

• Review door Arthur, Zevenhuizen
    Beoordeeld op 30 nov 2010

Vervangen kozijn/pui van de aanbouw

Werk is keurig uitgevoerd en netjes afgeleverd.