On Wheels 01

On Wheels 01 beoordelingen (25)

• Review door Özay, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 29 dec 2016
    3 kamers realiseren in open zolderruimte
    Sabi heeft onze open zolderruimte omgetoverd in een prachtige verdieping met 3 afgescheiden kamers zoals ik het me bedacht had. Dit zijn een gastenkamer, een kantoor en een waskamer. Ik had eind Juli twee nieuwe dakkapellen laten plaatsen (voor- en achterzijde), maar het was enkel een hele grote open zolderruimte die nog niet goed bruikbaar was als leefruimte. De afscheiding van de kamers is gerealiseerd met Ytong blokken i.p.v. hout met gipsplaten. Nu zijn de muren echte stevige muren en niet van die holle wanden die je wel eens ziet waar je doorheen zou kunnen vallen als je een keer tegen aan stoot. Hij heeft onder de ramen mooie vensterbanken geplaatst en onder de vensterbank opbergruimtes gemaakt met deurtjes voor makkelijke toegang. Ook heeft hij alle electra aan- en omgelegd voor extra spotjes en heeft meerdere inbouw wandcontactdozen ingeboord in keiharde betonnen muren. Hij heeft in de gastenkamer en in het kantoor verwarmingselementen aangebracht en heeft de verwarmingsbuizen netjes deels in de nieuwe muren en deels in het plafond weggewerkt. Al het laminaat is ook door Sabi gelegd en heeft in de waskamer de vloer en wanden voorzien van tegels. Al brainstormend kwam ik nog met het idee om een toilet te plaatsen in de waskamer aangezien water en afvoer beschikbaar waren voor de wasmachine aansluiting. Dit was voor Sabi geen probleem, aangezien hij er ook wel de meerwaarde in zag. Hiernaast heeft Sabi gedurende de werkzaamheden meerdere malen goede ideeën geopperd als aanvulling op mijn oorspronkelijke ideeën en kan echt alles verwezenlijken. Hij beheerst alle disciplines die nodig zijn voor zo'n grote klus, werkt gestructureerd, netjes en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Sabi. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan hem iedereen aanbevelen.
  • Review door Jeff, Hoofddorp
    Beoordeeld op 15 nov 2016
    Plafond stucen
    Heel fijne stukadoor. Ziet er strak uit. Zal hem volgende keer weer bellen.
  • Review door wilma, Zevenhoven
    Beoordeeld op 3 okt 2016
    muren opknappen ca. 15m2 woonkamer
    Werkt erg netjes zeer tevreden over het resultaat
  • Review door Ruud Wessels
    Beoordeeld op 27 mei 2016

Renovatie, schilder werkzaamheden trappenhuis, begane grond en 1e. verdieping overloop gang muren en plafond. 1e. verdieping slaapkamer plafond schilderen 12m2.

Positief, Sabi kon op korte termijn komen en leverde goed werk; voor extra bijkomende werkzaamheden draaide hij zijn hand niet om.
  • Review door Cissy Zsiday
    Beoordeeld op 6 mei 2016

Houtrot reparatie en renovatie schilderwerk binnen en buitenkant huis onder andere kozijnen ramen en deuren.

Afspraken gemaakt voor mijn kozijnen. On Wheels heeft zulk prachtig werk geleverd ze zien er weer als nieuw uit. Niet te duur binnen paar dagen was het al klaar.ze zien er weer als nieuw uit .Hier een tevreden klant heel erg bedankt .