On Wheels 01

On Wheels 01 beoordelingen (25)

• Review door Karin, Hoofddorp
    Beoordeeld op 28 sep 2019
    Badkamer: 6 m2; Installatie badkamer
    Sabi is een echte vakman! Hij vertelt duidelijk wat er moet gebeuren, overlegt alles en werkt heel hard en keurig! Wij zijn heel blij dat hij ons op korte termijn zo goed kon helpen.
  • Review door A., Mijdrecht
    Beoordeeld op 24 aug 2019
    Toilet renovatie: 1 m2; Hangend
    Toiletrenovatie. Prima uitgevoerd, goede communicatie en overleg. Klus werd achter elkaar uitgevoerd, altijd op tijd. Erg tevreden. Een echte aanrader! A. Reeskamp, Mijdrecht
  • Review door Frans, Hillegom
    Beoordeeld op 19 jul 2019
    Stucen: 9 m2 wanden; 9m2 plafonds
    Dit is een absolute aanrader! Goede communicatie, afspraak is afspraak. Buitengewoon klantvriendelijk en aangenaam in de omgang. We hebben nog meer werk het komende jaar en wij weten al wie dat gaat uitvoeren bij ons. Hartelijk Dank
  • Review door Menno, Ter Aar
    Beoordeeld op 14 apr 2019
    Toilet renovatie: 5 m2; Hangend
    Sabi levert mooie kwaliteit en is zeer behulpzaam en meedenkend. Wij hebben hem na het goede werk op de eerste verdieping, ook het toilet beneden laten doen. Het resultaat is uitstekend, het tempo leek ons wel wat aan de lage kant. Dit is wel terug te zien in het resultaat, overal was aangedacht. Dus heeft u tijd, dan is er niemand beter dan Sabi voor een mooie prijs.
  • Review door Jordi, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 21 jul 2018
    (Bewerkt op 24 jul 2018)

Schitterend eindresultaat

Reactie geplaatst 24 jul 2018
  • Review door Nanneke, Amstelveen
    Beoordeeld op 8 feb 2018
    Badkamer en slaapkamer op zolder aanleggen
    Tussen november en januari heeft Sabi onze zolder omgetoverd tot een grote slaapkamer, een badkamer en een open ruimte. Sabi kwam met een nette offerte en ondanks dat hij bij de uitvoering een aantal uitdagingen tegenkwam die aanzienlijk meer tijd hebben gekost, heeft hij de klus geklaard voor de afgesproken prijs. Sabi is van alle markten thuis, werkt keihard en levert de best mogelijke kwaliteit naar zijn kunnen. Wij wisten vooraf dat Sabi de klus in zijn eentje zou uitvoeren, gezien de grootte van de klus heeft het daardoor wel vrij lang geduurd. Sabi is vriendelijk, probeert zo min mogelijk overlast te veroorzaken en komt zijn afspraken na. Werkt netjes en secuur. Wij zijn tevreden over de kwaliteit en het resultaat, zeker kijkend naar de prijs die hij rekent.
  • Review door Nooi, Uithoorn
    Beoordeeld op 17 okt 2017
    Afbouwen nieuwbouw woning, stucen, laminaat plaatsen, badkamer plaa...
    Wij zijn met Sabi gestart in juli 2017 en anderhalve maand later was hij klaar (250m2 stucen en verven, realiseren van een tweede badkamer, vloeren leggen(tegels) 70m2 en plaatsen van muur en verlagen plafond). Gedurende deze periode heeft Sabi ons bijgestaan en geadviseerd daar waar mogelijk. Sabi was tijdens duidelijk en vooral heel eerlijk over wat wel en niet kon. Zelfs plannen die oorspronkelijk niet bestonden waren voor hem geen probleem. De samenwerking was dusdanig succesvol dat we zelf na de verbouwing nog steeds contact hebben en hij regelmatig op de koffie komt. De kinderen vragen nog regelmatig wanneer Sabi weer komt. Wij kunnen Sabi iedereen aanraden. Een goede vakman en een prachtige persoonlijkheid. Altijd bereid om telefonisch een referentie te geven Gihon & Nooi van Maarsen
  • Review door W., Bodegraven
    Beoordeeld op 1 mei 2017
    Opknappen trapgaten
    Prima vakman. Denk mee en komt met goede plossingen. Harde werker die de zaken vlot afwerkt. Heb inmiddels meerdere zaken laten doen. Waarschuven!!! Opletten met deze vakman!!! Na de eerste klus wat Sabi heeft voor ons gedaan (Opknappen trapgaten – zie onderste reactie) we waren echt tefreden over zijn werk. We hebben een gevoel dat hij is een vertrouwen vakman en heben we inmmidelen ander taken te laten doen zoals neerlegen van de tegels in beganegrond; reverfen van de muuren met latex en deurstijlen en plinten met hoogglanslak (tenminst 2 keer volgens afspraak!!!) We zijn nu wel teleurggesteld in de wijze waarop hij zijn werk hebt afgemaakt! We hebben netje de rekening betaald voor afronden van de werk en resultaaten zijn volgende: Feiten: zie fotoos In keuken Plafoon in beganegrond Beschaden tegels in badkamer (zonder te melden!) Beschaden badkamerdeur (zonder te melden!) en verfen…. Afmaken van douschbak… En “profesioneel” schilderwerk zonder komentaar: Na 1 keer verfen dat gebeurt! Sabi, Ben je tefreden over je werk?
    (Bewerkt op 21 jun 2017)
  • Review door Petra Hof
    Beoordeeld op 21 feb 2017

Badkamer en toiletruimte verbouw en renovatie werkzaamheden, vloeren en wanden afwerken hiervoor natuursteen van marmer tegels zetten.

super blij met mijn badkamer en toilet. er is echt vakwerk geleverd.
  • Review door Annelies, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 12 feb 2017
    Stucen van plafond en muur (32 m2)
    We zijn zeer tevreden met het werk van On Wheels 01. Sabi heeft het plafond en een muur op onze zolder mooi strak gestuct. Hij werkt hard en is perfectionistisch. Absoluut een aanrader.