O.M. Elektrotechniek

O.M. Elektrotechniek beoordelingen (151)

• Review door Janwillem, Almere
    Beoordeeld op 23 apr 2011
    Vervangen groepenkast
    De planning liep even mis waardoor de opdracht een paar dagen later is uitgevoerd. De plaatsing is vlot gedaan, jammer genoeg wel een foutje gemaakt in het overzetten van de kookgroep (bleek verschil in indeling schakelautomaat). Al het werk is netjes gedaan. Oscar is een prettig persoon en flexibel in het uitvoeren van het werk.
  • Review door Olaf, Leidschendam
    Beoordeeld op 23 apr 2011
    Vervangen groepenkast Leidschendam
    Nieuwe gropenkast snel en vakkundig vervangen. Zelfs ons goed geholpen toen er bleek een fout in de bedrading te zitten. Zeer aan te raden.
  • Review door Jorrit, Apeldoorn
    Beoordeeld op 28 mrt 2011
    Aanleggen 3 groepen nieuwbouw woning Apeldoorn
    Oscar, heeft mij uitstekend geholpen met het aanleggen van 2 extra groepen. Valt eigenlijk niks op aan te merken, gewoon goed werk afgeleverd. Mocht ik ooit nog iets op het gebied van elektra moeten laten doen weet ik wel wie ik bel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 25 mrt 2011
    Installatie groepenkast (vervanging)
    Een eerlijke, rustige en ervaren vakman die weet waar hij het over heeft, zowel qua papieren als praktijk. Komt zijn afspraken na, werkt netjes en geeft echt vrijblijvend advies wanneer dat nodig is. Alles is netjes geinstalleerd, ik kan hem iedereen aanraden! Voor mij een dikke tien+ waard! Met vriendelijke groet, Michel
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 19 mrt 2011
    Plaatsen aardlekschakelaar
    Ik wilde aanvankelijk alleen een aardlekschakelaar plaatsen, Oscar adviseerde de hele meterkast te vervangen omdat deze sterk verouderd was en de oude meterkast eigenlijk geen aardlekschakelaar aankon. Zo gezegd zo gedaan, Oscar heeft keurig netjes alles volgens afspraak vervangen. Een echte vakman.
  • Review door sven, Dordrecht
    Beoordeeld op 9 mrt 2011
    groepenkast vervangen door nieuwe
    vakundig en snel geholpen, klus was zo klaar, verder veel goede tips gegeven aardige en sociale man.
  • Review door Charles, Waddinxveen
    Beoordeeld op 6 mrt 2011
    Electrische installatie nieuwe keuken
    Oscar is een rustige en nette werker. Het vervangen en uitbreiden van de groepen en de verzorging van nieuwe electrische leidingen t.b.v. onze keuken is uitstekend uitgevoerd.
  • Review door Martijn, Uitgeest
    Beoordeeld op 12 feb 2011
    Vervangen groepenkast
    Uitstekende ervaringen, zeer precieze en vakkundige werker. We hebben heel veel vragen op hem losgelaten, die hij met veel geduld competent heeft beantwoord. Wij zouden graag willen dat er meer van dit soort vakmensen rondliepen. Een absolute aanrader!