O.M. Elektrotechniek

O.M. Elektrotechniek beoordelingen (151)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 15 aug 2010
    Vervangen meterkast, regelen krachtstroom
    Oscar was zeer snel en accuraat. Zeer aanbevelingswaardig !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 31 jul 2010
    Aanleggen groepenkast
    Ben erg tevreden over het verrichte werk van Oscar. Komt kalm over en is een echte vakman. De prijs is trouwens iets hoger uitgevallen omdat ik besloten heb om een iets duurdere groepenkast te nemen. Dank je Oscar, als ik je hulp nodig hebt dan zal ik je zeker bellen in de toekomst!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 26 jul 2010
    Nieuwe groepenkast + aardpin slaan
    Prima vakman. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 13 jul 2010
    Groepenkast vervangen
    Gezellige vakman, klus was snel geklaard.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 8 jul 2010
    Vervangen groepenkast + plaasten 1 extra groep
    Goede vakman, die over uiteenlopende zaken meedenkt en adviseerd. Dankzij zijn meedenken, hebben we extra groepen laten plaatsen, anders hadden we uiteindelijk in de knoei geraakt (vaatwasser/ electrische oven/ whirlpool) Bovendien is hij erg flexibel en draagt er zorg voor, alle werkzaamheden tot een goed eind te brengen. Bent u van plan, electra en alles wat hiermee verband houdt, aan te passen? Dan is hij wat ons betreft een echte aanrader !!! Bedankt voor alles. Groetjes, Marco & Wendy (Pijnacker)
    Beoordeeld op 1 jul 2010
    Vervangen groepenkast
    Oscar is een topper. Heeft de oude verdeler netjes verwijderd en die nieuwe keurig gemonteerd.
    Beoordeeld op 11 jun 2010
    Aanleg hoofdschakelaar, groepen in meterkast
    In eerste instantie zouden alleen enkele groepen worden bijgeplaatst. Toen bleek dat het eigenlijk verstandiger was om de hele groepenkast/verdeler te vervangen gaf Oscar me de keuze uit beide opties. Uiteindelijk heeft hij de hele verdeler vervangen in een kleine anderhalf uur. Ook gaf hij een paar nuttige tips voor het aansluiten van een aantal apparaten. Oscar heeft keurig werk geleverd, wanneer zich een vervolgklus aandient zal ik hem zeker opnieuw benaderen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 6 jun 2010
    Vervanging & uitbreiding groepenkast
    Oscar is komen kijken en heeft nodige advies gegeven voor verdeling en verbetering van de installatie. Hierop hebben we een nieuwe prijs vastgesteld en is het werk een week later gedaan. Prima vakman en mag de volgende klus zo weer doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 18 mei 2010
    Groepen-uitbreiding
    Helemaal goed. Alles volgens planning. Oscar heeft zelfs een loodgieter meegenomen. Ook de nazorg (telefoontje na het plaatsen van de keuken)was prima. Zeker een aanrader! Als ik weer wat heb, Oscar, ik weet je te vinden! ;) Groeten, Mark
    Beoordeeld op 8 mei 2010
    Plaatsen nieuwe groepenkast + aardlekschakelaar
    Goede prijs kwaliteit verhouding. Kon het uitvoeren op het moment dat ik het graag wilde. Aardige man.