NVB Metsel & Timmerwerken Arnhem

NVB Metsel & Timmerwerken Arnhem beoordelingen (32)

• Review door Robbert, Arnhem
    Beoordeeld op 14 aug 2018
    Uitbouw
    Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Denkt mee en is de moeilijkste niet als je tijdens de bouw nog wat wilt wijzigen (redelijke wijze natuurlijk) en komt zijn afspraken netjes na. Heel blij met het resultaat! Op naar de volgende klus die hij mag gaan doen.
  • Review door erik, Arnhem
    Beoordeeld op 24 mrt 2018
    uitbouw woonkamer
    Prima. Ulrich denkt met je mee en komt met suggesties of alternatieven. Opdracht is uitgevoerd volgens planning. Communicatie gaat soepel en snel, je hoort tijdig wat je wanneer kunt verwachten en Ulrich houdt je goed op de hoogte van de vorderingen.
    (Bewerkt op 22 apr 2018)

Goedenmiddag Erik. Enorm bedankt dat wij de klus hebben mogen uitvoeren. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Mvg

Reactie geplaatst 22 apr 2018
  • Review door Marit, Huissen
    Beoordeeld op 30 nov 2016
    Aanbouw aan zijkant woning plaatsen
    Binnen 4 weken stond er een prachtige aanbouw, van ruim 7,5 bij 3 meter! Tijdens de bouw zaten er een paar dingen tegen, maar die werden snel en vakkundig opgelost. Ulli komt zijn afspraken na, is duidelijk in wat hij gaat doen en waarom, en werkt netjes. Kortom: erg tevreden met het proces en het eindresultaat!
    (Bewerkt op 3 jan 2017)

dank u wel marit dat u ons in vertrouwen heeft genomen voor het plaatsen van een hele mooie uitbouw. de dingen die tegen zaten waren helaas slecht uitgevoerde werkzaamheden door de aannemer die het huis destijds heeft gebouwd maar we hebben het mooi en voordelig kunnen oplossen. mvg team nvb Metsel timmerwerken Arnhem

Reactie geplaatst 3 jan 2017
  • Review door Rens, Arnhem
    Beoordeeld op 27 jan 2016
    Het metselen van een nieuwe buiten gevel voor mijn uitbouw.
    Goede en zeer betrouwbare vakman kwam met een keurige prijs en is niet te beroerd om wat extra's te doen. De klus was achteraf toch minder werk want Ulrich kwam op het idee om het metselwerk te pointeren want mij dus voegen scheelde. Ik raad NVB daarom ook bij iedereen aan
  • Review door Dick, Duiven
    Beoordeeld op 26 okt 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 15 okt 2015
    Dicht metselen 2 schuifdeuropeningen in binnenmuren woonkamer
    Ik heb een goede ervaring met NVB Metsel & Timmerwerken. Twee voormalige deuropeningen in de woonkamer zijn vakkundig en netjes dichtgemetseld. Ook de stukadoor was van mening dat hij een goede basis had om mee verder te gaan.
  • Review door Riccardo, Duiven
    Beoordeeld op 17 sep 2015
    Aanbouw plaatsen circa 3 X 7 meter
    NVB Metsel & Timmerwerken Arnhem hebben bij mij een vrij forse aanbouw geplaatst (circa 6 bij 3 meter). Mijn ervaringen zijn zeer positief. Afspraak is afspraak en de aannemer komt niet meteen met meerwerk aanzetten. Veel zaken zijn/werden in de service meegenomen. Natuurlijk zijn er tijdens de bouw ook wel dingen mis gegaan, maar die zijn altijd naar tevredenheid hersteld en opgelost. Kortom: ik kan ze echt aanbevelen!