Novi Omnes B.V.

Novi Omnes B.V. beoordelingen (128)

Beoordeeld op 16 jun 2023
    Zonwering: 1 scherm; Reparatie
    Realistische offerte, de mannen die kwamen waren zeer aardig en de motor van mijn zonnescherm is naar tevredenheid vervangen. Bedankt voor het goede werk! Twee nadelen: ik moest er zelf achteraan zitten en een tweede uur werd geheeld in rekening gebracht terwijl ze daarvan maximaal 10 minuten hier waren.
  • Review door Nico, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 mei 2023
    Rolluik: 1 rolluik; PVC
    Goed en snel opgehangen, alleen €405 voor een rolluik aan dakkapel (geen stellage etc nodig) is zeker aan de dure kant
    (Bewerkt op 1 jun 2024)

Dank voor de opdracht en u vind € 405 veel geld en u had zelf de rest opgehangen op lagere verdiepingen en de specialisten mocht de hogen doen in de dakgoot en een ladder waar andere gewoon een steiger bouwen en met alle ongemakken en kosten hebben wij als Novi Omnes het gewoon uit het raam en in de dakgoot gedaan en dan is € 405 niet veel geld en dank voor de referentie

Reactie geplaatst 1 jun 2024
  • Review door Martijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 apr 2023
    Zonwering: 1 scherm; Reparatie
    Snelle reactie gekregen. De mannen konden op korte termijn komen en hebben snel en vakkundig ophaalmechanisme sunscreen gerepareerd. Ik ben super tevreden!
  • Review door Emal, Almere
    Beoordeeld op 25 mrt 2023
    Rolluik: 1 rolluik; Aluminium, Weet niet
    Wij zijn opgelicht door deze oplichters jullie moeten uitkijken! Elektrische rolluiken geplaatst. Ze zouden nog terug komen om in te stellen wegens lawaai. Dat is niet gebeurt en nu willen ze extra geld voor werkzaamheden Wij hebben fout gemaakt dat we hebben betaald en geen bon gevraagd.
    (Bewerkt op 1 jun 2024)

Beste opdrachtgever Helaas heeft u een rolluik gekocht uit China waar van alles mis mee was. Ten eerst er zaten te weinig lamellen in en ten tweede klopte er niets van. U zou de lamellen opnieuw bestellen en u verwacht dan van ons dat wij dat nogmaals gratis komen vervangen dat is echt de omgekeerde wereld. U noemt ons oplichters en u heeft betaald voor de werkzaamheden die zijn verricht ik zal zeker melding maken van deze laster. Kijk naar onze referenties en kijk hoeveel tevreden klanten wij hebben. U had mijn beloofd telefonisch dat u er aan advocaat op zou zetten maar helaas ook dat heeft u niet gedaan, want dat hadden wij de kans om ons te verdedigen en u gooit u met modder zonder te onderbouwen. BEST MENSEN DIE DIT LEZEN ER ZIJN ALTIJD MENSEN DIE IETS WILLEN LATEN DOEN ZONDEF DAAR VOOR TE WILLEN BETALEN EN DEZE MENSEN ZIJN ZO. HELAAS DAT IS DE WERKLIJKHEID 🫣🫣🫣🫣

Reactie geplaatst 1 jun 2024
  • Review door Rhijnhardt, Zaandam
    Beoordeeld op 20 mrt 2023
    Beoordeeld op 8 jan 2023
    Zonwering: 1 scherm; Installeren
    Snel en kundig uitgevoerd. Communicatie goed
  • Review door Rob, Abcoude
    Beoordeeld op 30 okt 2022
    Gevel renovatie: 11 m²; Een deel van het gebouw
    De achtergevel van onze garage was er slecht aan toe. De vakmensen van Novi Omnes hebben dit goed opgelost. Goed meegedacht en werk mooi uitgevoerd. De muur kan er weer 20 jaar tegen!
  • Review door Anis, Zaandam
    Beoordeeld op 11 aug 2022
    Zonwering: 1 scherm; Verwijderen
    Excellent quality, very knowledgeable and very efficient ! would highly recommend Novi Omnes. They reinstated and fixed my sunshade in no time with new power hookup and alignment adjustment to perfectly fit in place
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 25 jul 2022
    Zonwering: Reparatie
    Ontzettend tevreden! Kon heel snel een afspraak maken en de zonnescherm was snel gerepareerd, mannen waren erg vriendelijk!