Novi Omnes B.V.
Novi Omnes B.V. beoordelingen (128)
Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen Beoordeeld op 30 sep 2025Beoordeling: 5 van 5Rolluik repareren: 1 rolluik; Rolluik komt niet naar beneden, ratel...Prima bedrijf, snelle service, komt afspraken na, probleem snel opgelost.Review door Joris, Diemen Joris, Diemen
Beoordeeld op 22 sep 2025Beoordeling: 5 van 5Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen: 1 scherm; Ins...Uitstekende communicatie en hulpvaardigheid. Vanaf het begin werd er meegedacht over oplossingen en duidelijk afgesproken wat er ging gebeuren. Vandaag is het zonnescherm opgehangen en we zijn erg blij dat het prachtig hangt!Review door Werkspot-gebruiker uit Hooglanderveen Werkspot-gebruiker uit Hooglanderveen
Beoordeeld op 19 sep 2025Beoordeling: 3 van 5Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen: 1 scherm; Ver...Klus goed uitgevoerd. Bij het afvoeren van het scherm wel wat schade aan de muur, maar door het bedrijf netjes afgehandeld.Review door Marcel, Almere Marcel, Almere
Beoordeeld op 19 sep 2025Beoordeling: 4 van 5Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen: 1 scherm; Ver...(Bewerkt op 12 okt 2025)De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd (5*). In eerste instantie hing het scherm nog te laag maar in de uitstekende nazorg is het scherm afgesteld zodat het precies naar mijn zin was. Super service. De prijs was wel aan de stevige kant (-1*).Reactie van de vakman:
Beste Marcel Vandaag 24-09 hebben wij het scherm opnieuw afgesteld zodat je wel te vrede bent. Ook een klein onderhoudsbeurt gegeven en je wat advies gegeven. Nogmaals als er wat is gewoon bellen dat is de kracht van services achter Novi Omnes zonwering. Nogmaals dank voor de opdracht en heel veel plezier met je zonnescherm gr
Reactie aangepast 24 sep 2025Review door Edin, Almere Edin, Almere
Beoordeeld op 18 sep 2025Beoordeling: 1 van 5Zonwering: 1 scherm; ReparatieZeer ontevreden over de dienstverlening van dit bedrijf. Ik heb dit bedrijf ingehuurd voor het vervangen van het koord van mijn zonnescherm. Voor het spannen van het nieuwe koord hebben ze 6 uur in rekening gebracht, terwijl ik toevallig thuis was en met eigen ogen heb gezien dat één monteur het werk in 2 uur heeft afgerond. Zijn collega heeft niets gedaan. Op de factuur stond echter een berekening van 3 x 2 uur, plus voorrijkosten en materiaal, wat het totaal op €650,- bracht. Een absurd bedrag voor het vervangen van een simpel koordje. Daarnaast waren er tal van administratieve fouten en facturen die niet klopten. Toen ik dit wilde bespreken, liep ik tegen een muur – geen begrip, geen oplossing. Kortom: een zeer onvriendelijk en onprofessioneel bedrijf. Ik raad ze absoluut niet aan.Reactie van de vakman:
Beste edin Vind het jammer dat je zo een referentie schrijft en zeker omdat je ook niet eerlijk bent in je schrijven. Het gaat hier om een serre zonwering van een behoorlijke grote en wij als monteurs moeten zo en zo altijd met twee man aan het werk ivm arbo regelgeving. Zelfs als één van de monteurs eigenlijk niets staat te doen. Maar dat tot daar aan toe, wat betreft de prijs is en zijn er duidelijke afspraken gemaakt en wist je van te voren waar je aan begon ook toen het scherm nog steeds niet naar behoren omhoog en om laag ging omdat de motor niet sterk genoeg meer was (wat mij pas konden constateren toe de koorden waren gerepareerd. Ook vind ik het jammer dat je niet eerlijk bent om te zeggen dat ze ook hebben geprobeerd om jou scherm weer gangbaar te maken (waar je zelf om hebt gevraagd) ook is het jammer dat je na al de mails van niet willen betalen geen tegen voorstel wilde doen maar eigenlijk niets wilde betalen. Kortom je kunt wel alle schuld bij Novi Omnes neerleggen.
Reactie aangepast 18 sep 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 9 sep 2025Beoordeling: 5 van 5Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen: InstallerenSnelle handelingen en houd zich aan de afspraak. Zeker voor herhaling vatbaar.Review door Lien Griffioen, Leidschendam Lien Griffioen, Leidschendam
Beoordeeld op 30 aug 2025Beoordeling: 5 van 5Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen: 1 scherm; ver...Op tijd, netjes geplaatstReview door Poort, Nederhorst den Berg Poort, Nederhorst den Berg
Beoordeeld op 29 aug 2025Beoordeling: 5 van 5Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen: 1 scherm; Rep...Hele fijne mensen die snel voor je klaar staan! Heel netjes gewerkt.Reactie van de vakman:
Dank je wel voor de wandering en als je eens nieuw nodig hebt binnen of buiten zonwering mag je bellen en geef ik je zo en zo 10% extra korting. Gr Paul en Michelle Kleton
Reactie geplaatst 29 aug 2025Review door Veronika, Zaandam Veronika, Zaandam
Beoordeeld op 24 aug 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Bejja, Weesp Bejja, Weesp
Beoordeeld op 5 aug 2025Beoordeling: 5 van 5Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen: 1 scherm; Rep...Mijn ervaring met Novi Omnes BV was uitstekend. Er werd snel telefonisch contact met mij opgenomen. Ik kreeg het advies om naar een andere zonnescherm te kijken, omdat de reparatiekosten vrij hoog zouden uitvallen. Er werd goed meegedacht en Paul was ook bereidt om langs te komen om te helpen om het scherm weer omhoog te krijgen. Bedankt voor het advies en hulp.