Novi Omnes B.V.

Novi Omnes B.V. beoordelingen (128)

• Review door Arnold, Bussum
    Beoordeeld op 1 sep 2019
    Zonwering: Reparatie
    Novi Omnes heeft uitstekend werk geleverd bij het herbevestigen van mijn zonnescherm die door storm was losgeraakt. Paul heeft eerst een goede oplossing aangedragen middels een versteviging met kapsteunen en heeft dit vervolgens met zijn team prima uitgevoerd. Ik zou hem zeker aanbevelen voor andere opdrachten.
  • Review door Kevin
    Beoordeeld op 1 sep 2019

Verwijderen verf van gevel en voegen

Novi Omnes BV heeft tijdens het uitvoeren van het werk hard gewerkt en goed meegedacht dankzij hun ruime expertise. We zijn erg blij met het eindresultaat!
    (Bewerkt op 2 sep 2019)

Graag gedaan Kevin, wij waren blij de de goede zorg en de koffie 👍

Reactie geplaatst 2 sep 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dieren
    Beoordeeld op 7 aug 2019
    Zonwering: Verwijderen
    Prima. Reageert snel. Planning snel geregeld. Werkzaamheden goed en volgens afspraak uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breukelen
    Beoordeeld op 15 jan 2019
    Reinigen en voegen muur balkon (8x)
    Goede ervaring! Mooi werk afgeleverd, de afspraken zijn nagekomen en het is zeker voor herhaling vatbaar als er een volgende klus komt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 13 okt 2018
    Gevel reparatie / plaatsen zonnescherm
    Paul heeft uitstekend werk geleverd. Altijd op tijd en heel erg flexibel. Communicatie verliep ook altijd soepel. Geef hem een bak koffie en hij is niet meer te stoppen. Mijn zonnescherm zit weer goed vast en mijn gevel is netjes gemetseld. Als ik de volgende keer weer wat heb, dan zal ik Paul zeker weer bellen.
  • Review door Simon, Utrecht
    Beoordeeld op 24 jun 2018
    Vocht uit muur onttrekken
    Paul is een echte vakmak en heeft zeer vakkundig werk verricht. Gevel ziet er weer toppie uit. Van lelijke eendje naar de mooiste van de straat. Schilderwerk is ook mooi geworden en als kers op de taart heeft ie gezorgd voor vloerventilatie.
  • Review door Ans, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 jun 2018
    Zonwering ophangen
    Top goede afspraken en ze hebben perfect werk geleverd !!
  • Review door Mariëlle, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 mrt 2018
    zonwering repareren
    Prima werk geleverd. Duidelijke communicatie over wat er gerepareerd moest worden en tegen welke kosten. Afspraken prima nagekomen. Aan te bevelen vakman.