Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

Beoordeeld op 28 okt 2009
    Lamp installeren, herstellen dimverlichting, telefooncentrale verwi...
    Betrouwbaar en adequaat. Ook meedenkend in oplossingen voor niet alledaagse zaken en duidelijk brede ervaring.

Dank u wel voor de Opdracht en u referentie heb met veel plezier bij u gewerkt. Groetjes Jerry (J.D.C. Techniek)

Reactie geplaatst 28 okt 2009
    Beoordeeld op 19 okt 2009
    Ketel plaatsen, nieuwe groepenkast
    Ik ben heel tevreden met het resultaat dat door Niki Boshoff en Jerry (J.D.C. Techniek) is neergezet. Het zijn vriendelijke mannen die accuraat werken. Ze zijn beiden professioneel en oplossingsgericht!

Bedankt voor je reactie Saskia. Fijn dat alles naar tevredenheid is en doe namens ons de groeten aan je vader. Nog veel succes met de kleine en laat ons weten als het zover is. Groetjes.

Reactie geplaatst 19 okt 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 18 okt 2009
    Vervangen van cv ketel
    Nik Boshoff heeft bij mij de cv ketel vervangen, aardige en rustige jongen die weet wat die doet. Hij kwam bij mijn op zaterdag(waar ik heel blij mee was) op de afgesproken tijd. Alles ziet er super uit ook heeft Nik de oude ketel en het overige afval netjes meegenomen.

Hoi Robert, Ik ben blij dat alles naar tevredenheid is. Ik zou zeggen nog veel plezier en warmte gewenst komende jaren. Groet, Nik

Reactie geplaatst 18 okt 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 16 okt 2009
    Nieuwe groep, nieuw stopcontact, kapot elektra punt.
    Het was een kleine klus maar is prima uitgevoerd. Aardige kerel en hij was binnen een half uurtje klaar met wat advies voor de toekomst dat ik nog zelf kan opvolgen.

Bedankt namens NBI & Jerry (J.D.C. Techniek) en veel succes verder.

Reactie geplaatst 16 okt 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 16 okt 2009
    Verplaatsen van gaskraantje.
    Nic Heeft mij uitstekend geholpen en verdiend een 10 voor alle onderdelen. Het was een kleine klus maar desalnietemin wil je als klant graag geholpen worden. Dat is uitstekend gebeurt.

Fijn dat u te vreden bent en zoals u weet het was een kleine moeite.

Reactie geplaatst 16 okt 2009
    Beoordeeld op 15 okt 2009
    Keuken leidingen voorbereiden & wasmachine aansluiting & Radiator
    Nik heeft dit werk professioneel en goed uitgevoerd. De klus was iets groter dan eerst gedacht dus hij moest enkele weken later terug komen. Enkele bijkomende klusjes heeft Nik ook snel geregeld zonder extra kosten. We zijn erg tevreden over het resultaat

Bedankt voor je mooie referentie top.

Reactie geplaatst 15 okt 2009
    Beoordeeld op 7 okt 2009
    Plaatsen nieuwe cv installatie
    Niki Boshoff heeft zeer goed werk geleverd . Het is een zeer nette en beleefde jongen die zijn vak erg goed verstaat. Alles is precies volgens planning en begroting gegaan. Het beste werkt wanneer je als opdrachtgever tijdens de uitvoering aanwezig bent, dan kan hij veel in overleg doen en is hij zeer flexibel wat tijdens het aanleggen van cv en bijbehorende leidingen erg nuttig is. Ook zelfstandig werkt hij goed en doet hij precies wat afgesproken is. Nik plant liever een dag teveel dan te weinig en neemt de tijd voor het werk wat het resultaat zeer ten goede komt. Ik kan Nik echt aan iedereen aanraden, een goede vakman die de tijd neemt voor een klus, deze niet afraffelt en zeer betrouwbaar is.

Hoi Sander, Bedankt voor je reactie. Je was een relaxte opdrachtgever en dat is altijd fijn om mee te werken. Zodra je mij nodig hebt dan hoor ik het wel. En ja, als je nog een foto hebt, nadat alles klaar is ontvang ik het natuurlijk graag. Groeten, Nik

Reactie geplaatst 7 okt 2009
    Beoordeeld op 28 sep 2009
    Vervangen keuken- voor badgeiser
    Nik Boshoff heeft de opdracht goed en vakkundig uitgevoerd. Vooraf heeft Nik de situatie bekeken. Op basis daarvan zijn heldere afspraken gemaakt. Nik heeft de geiser vakkundig geïnstalleerd, uitleg gegeven over de werking, op verzoek de oude geiser meegenomen en alles netjes achtergelaten. Ook een plaat die tijdelijk weggehaald moest worden om de geiser te kunnen plaatsen is daarna weer keurig door Nik her-bevestigd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Nik is verder een vriendelijke, sociale man: een prettig persoon in de omgang.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 24 sep 2009
    Groepenkast en stopcontacten
    Snel en hard gewerkt en keurig opgeleverd, en nette prijs.

Bedankt voor de reactie namens Nik (NBI) en Jerry (JDC Techniek). Nadat Jerry nog bij jullie is geweest heb ik vernomen dat het er allemaal super en nog mooier uit ziet. Nog veel succes met jullie brommer zaak. Groeten, Nik & Jerry

Reactie geplaatst 24 sep 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 24 sep 2009
    Tolietpot plaatsen
    Netjes aan afspraak gehouden en keurig werk geleverd