Nick is echt een vakman, werkt hard. En bijzonder plezierig in de communicatie.
Niet verder zoeken naar een behanger, maar voor Nick kiezen.
Review door Roy, Kaatsheuvel
Roy, Kaatsheuvel
Beoordeeld op 18 nov 2021
Renovlies behang: 270 m2; 6 kamers
Top werk geleverd, erg blij met het resultaat en de communicatie.
Review door Wim, Oss
Wim, Oss
Beoordeeld op 2 okt 2021
Renovlies behang: 120 m2; 4 kamers
Nick heeft heeft de werkzaamheden in mijn appartement naar volle tevredenheid uitgevoerd en is zeker een aanrader om er mee in zee te gaan!!!!!
Review door Kelly, Veenendaal
Kelly, Veenendaal
Beoordeeld op 12 jun 2021
Renovlies behang: 200 m2; 4 kamers
In een woord perfect!!
Ontzettend aan te raden!!
Review door Werkspot-gebruiker uit Uden
Werkspot-gebruiker uit Uden
Beoordeeld op 8 mrt 2021
Renovlies behang: 200 m2; 6 kamers
Hij was snel in de communicatie, de klus netjes volgens afspraak opgeleverd, en het resultaat zag er goed uit! Een aanrader dus.
Review door Marleen, Nieuwegein
Marleen, Nieuwegein
Beoordeeld op 8 mrt 2021
Renovlies behang: 130 m2; 4 kamers
Nick heeft prima werk geleverd in mijn nieuwbouwappartement. Geeft een goede prijs voor het te leveren werk en komt die afspraken vervolgens ook na.
Ook super fijn dat hij de opdracht al binnen week heeft kunnen uitvoeren, die flexibiliteit hoopte ik hier ook te vinden.
Nick geeft je de garantie op een goed eindresultaat. En mochten er dan nog dingen zijn of je hebt vragen, dan kun je die altijd nog stellen. In zou hem zeker aanraden!
Review door Serpil, Den Bosch
Serpil, Den Bosch
Beoordeeld op 5 feb 2021
Renovlies behang: 130 m2; 5 kamers
Top werk geleverd! Ik ben zeer tevreden dat ik uiteindelijk voor jullie heb gekozen.! Ze denken met je mee, ze komen met oplossingen en hebben een hele goeie teamwork.. voor weinig geld heb je een top resultaat!
Bedankt jongens! Zeker tot een volgende keer ;)
Review door Renate, Nuenen
Renate, Nuenen
Beoordeeld op 23 mei 2020
Renovlies behang: 250 m2; 10 kamers
Zeer goede ervaring met Nick en zijn team. Het ziet er echt perfect uit, ze hebben het hele huis behangen, twee keer geverfd en ook de zolder geverfd tot 3x toe zodat alles goed was afgewerkt. Alles gekit langs de ramen en plafonds. Communicatie is goed, geeft een officiele offerte vooraf en als er enige wijzigingen zijn geeft hij dit aan. We hebben ook in overleg de kleur verf kunnen kiezen. Zeker een aanrader.
Review door Werkspot-gebruiker uit Rosmalen
Werkspot-gebruiker uit Rosmalen
Beoordeeld op 19 apr 2020
Renovlies behang: 120 m2; 4 kamers
Wanden met renovliesbehang weer superstrak! Mannen hebben topwerk geleverd. Snelle communicatie en goede afspraken die nagekomen worden. Aanrader.
Review door Hakan, Nuenen
Hakan, Nuenen
Beoordeeld op 10 mrt 2020
Renovlies behang: 250 m2; 4 kamers
Perfecte samenwerking, top werk geleverd, dik te vreden, echt een aanrader bedankt mannen