Natuurlijk Duurzaam B.V.

Natuurlijk Duurzaam B.V. beoordelingen (37)

• Review door Farhad, Amersfoort
    Beoordeeld op 15 mei 2017

lade en 30cm schuifdeurtje inbouwen

Uitstekend werk voor een goeie prijs. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 6 mei 2017

Dak kapschuur lekdicht maken

• Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 9 apr 2017

7 rabatdelen vervangen

Het bedrijf is bij mij lang geweest. Ze zouden een offerte opstellen. Het is nu precies 6 maanden later en ik heb nooit meer iets van hen vernomen. Uiterst vervelend. Je denkt te zijn geslaagd in het vinden van een vakman, maar mag opnieuw beginnen met de zoektocht.
    (Bewerkt op 13 apr 2017)

Ik moet mijn excuses aanbieden. Het is mij totaal ontschoten na mijn bezoek aan u ben ik een heel groot project begonnen wat meer tijd van mij heeft gevraagd dan gewild. Dus bij deze mijn excuses . Alleen betreur ik ook dat u geen belletje heeft gegeven om te vragen hoe het ervoor staat, dan had ik alsnog een offerte kunnen aanbieden. Als u het wilt dan wil ik het alsnog voor u uitrekenen. Met vriendelijke groet, Sicco van Houten Natuurlijk Duurzaam BV -3

Reactie geplaatst 13 apr 2017
  • Review door W., Almere
    Beoordeeld op 22 mrt 2017

Plaatsen verlaagd plafond gehele begane grond/badkamer + 2 x plaats...

Onze ervaring met Sicco van Houten van Duurzaam bv zijn geweldig. Sicco is los van een geweldige vakman een goed mens die ook mee denkt met zijn opdrachtgever. Gezien mijn werkervaring in de bouw zijn bouwvakkers als Sicco erg zeldzaam. Daarnaast heeft Sicco topwerk geleverd met het verlaagd plafond, het aandikken van de wanden en het maken van de kastenwand in de keuken. Wij zijn zeer tevreden en zullen bij toekomstige klussen als eerste aan Natuurlijk Duurzaam bv denken. Wij hebben foto's gemaakt tijdens en na de werkzaamheden. Wij zullen nog een foto plaatsen als de keuken is geïnstalleerd en de vloer is gelegd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 5 dec 2016

Fietsenhok bouwen

Sicco is een hele plezierige, eerlijke kerel die van aanpakken weet. Ook als er iets mis gaat weet hij dat flexibel op te lossen. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 2 nov 2016

Timmerwerk

Vanaf het eerste moment vertrouwd en professioneel. Bij de uitvoering valt zijn vakmanschap en uithoudingsvermogen op! Sicoo ga ik als eerste vragen bij een eventuele volgende klus/opdracht. Kortom: positief!!
    Beoordeeld op 24 okt 2016

Vervangen isolatie en plaatsen plafond (gipsplaat) boven keuken

• Review door Niels, Hoogland
    Beoordeeld op 27 sep 2016

Deurkozijnen maat aanpassen, deur inhangen

Sicco is een goeie gast, straight forward en zeer bekwaam. Zeer aan te raden. Bij ons was met de eerdere aannemer een en ander fout gegaan bij doorbraak steunmuur en plaatsen deur. Sicco heeft de ombouw en de deur fantastisch mooi afgewerkt in samenwerking met een stucadoor , die de laatste hoekjes nog netjes kwam afwerken. Top Sicco, bedankt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 26 sep 2016

Schuur dichtmaken

Sicco is kundig, flexibel, behulpzaam, vrolijk en vriendelijk. Ivm een ontoereikend budget moest ik mijn plannen omgooien en heb ik Sicco gevraagd of we samen aan dit project konden werken. Hij vond dit geen enkel probleem. De samenwerking verliep uitstekend. De ervaring die hij meebrengt is geweldig. We hebben tijdens de klus meermaals overlegd over betere manieren om eea tot uitvoering te brengen. Verder houdt hij van stevig doorwerken. Het resultaat is geweldig. Warm aanbevolen!
  • Review door Thijs, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 aug 2016

inkorten drie binnendeuren en schopborden keuken + inhangen tuindeur

Sicco werkt nauwkeurig, is vindingrijk behulpzaam en betrouwbaar. En n aardige kerel om op bezoek te hebben.