Nastronic

Nastronic beoordelingen (399)

• Review door Caroline, Dordrecht
    Beoordeeld op 30 sep 2020
    Verlichting: 2 lampen
    Nastronic reageerde heel snel, kon dezelfde middag nog komen. Rustige werker, vriendelijk en correct in de omgang. De prijs/ kwaliteit verhouding is goed. Een betrouwbaar klus adres!
  • Review door Jeremy, Brielle
    Beoordeeld op 20 sep 2020
  • Review door Justin, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 sep 2020
  • Review door Peggy, Den Haag
    Beoordeeld op 25 aug 2020
    Lichtpunten: 2 lichtpunten; Installeren, Verplaatsen
    Heel snel en goed geholpen! Het contact verliep makkelijk een vriendelijk. Er zijn twee lampen opgehangen in de woon- en eetkamer.
  • Review door Guan, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 aug 2020
    Verlichting
    Nastronic heb ik als zeer kundig ervaren. Hij werkt heel nauwkeurig en geduldig. Zeer professioneel. Denkt altijd mee met de klant. Ik kan iedereen aanbevelen om Nastronic in te huren. Je krijgt een goed prijs met goed kwaliteit voor terug.
  • Review door Bep Hoogervorst
    Beoordeeld op 12 aug 2020

2 Fan lampen opgehangen

Fijne goser. Correct en vriendelijk. Heeft ook nog geholpen met een klusje wat niet gevraagd was. Zeer, zeer tevreden.
    (Bewerkt op 13 aug 2020)
  • Review door Chantal, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 10 aug 2020
    Verlichting: 1 lamp
    We zijn erg tevreden over de installatie van de plafondventilator. In de ochtend een bericht gestuurd en hij kon dezelfde avond al! Vanaf de doos tot aan het plafond: Het was in een uur voor elkaar. We hebben van tevoren een prijs afgesproken, ook prettig.
  • Review door Edward , Dordrecht
    Beoordeeld op 8 aug 2020
    Verlichting: 3 lampen
    Nasser heeft verstand van zijn werk. Weet wat hij doet. Heeft ons goed geholpen. Ik raad hem zeker aan!
  • Review door Torsten, Den Haag
    Beoordeeld op 4 aug 2020
    Verlichting: 1 lamp
    Heel aardige en professionele man, die plafond ventilator hadden we nooit zelf zo goed en stevig kunnen aansluiten.
  • Review door Martijn
    Beoordeeld op 3 aug 2020

Ophangen van lampen binnen en buiten

Erg netjes gewerkt conform afspraak!
    (Bewerkt op 4 aug 2020)