Muijen Bestratingen en Tuinaanleg

Muijen Bestratingen en Tuinaanleg beoordelingen (42)

• Review door Marc, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 19 mrt 2013

Verwijderen van een coniferen en bamboe haag en van een laurierstru...

Ik had totaal geen ervaring met werk aanbieden via Werkspot, maar Tom Muijen en zijn metgezel Kevin weten van aanpakken! Het was geen eenvoudige klus, bamboestruik en coniferen- en laurierhaag verwijderen. Een hele lastige klus, maar ze hebben het voor elkaar gekregen en alles netjes verwijdert, opgeruimd en achter gelaten. Zeker 20m3 aan groenafval. Al het groen is netjes afgevoerd in de groencontainers en ook het extra stukje werk bestrating is zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Ook even helpen met de schutting plaatsen, was op zaterdag niet teveel gevraagd. Het heeft mij heel veel werk uit handen genomen en ziet het er gelijk netjes en opgeruimd uit. Tom en Kevin hartstikke bedankt, was een zware en lastige klus, maar daar deden jullie niet moeilijk over.
  • Review door Joey, Breda
    Beoordeeld op 27 aug 2012

Pad + terras bestraten

Goed netjes afgewerkt. Harde werkers die weten wat aanpakken is.
  • Review door Herman, Gorinchem
    Beoordeeld op 12 aug 2012

vlonder en damwand

Onlangs zijn we via werkspot de samenwerking aangegaan met T Muijen bestratingen. We zijn heel tevreden over de nieuwe vlonder en de gehele afwerking eromheen. Wederzijds was het een prettige samenwerking, en alles is in overleg gegaan! Mannen bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 3 aug 2012

klein straatje leggen

correct uitgevoerd en voor een aangename prijs
  • Review door Mark, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 5 nov 2011

Betegelen voortuin

• Review door W.F., Sliedrecht
    Beoordeeld op 5 sep 2011

Voortuin deels leeghalen en nieuwe bestrating aanbrengen

Prima gelopen.
  • Review door Ferry, Gouda
    Beoordeeld op 24 aug 2011

Ophogen en Bestraten achtertuin

Achtertuin opgehoogd met 26m3 zand en volledig bestraat en ziet er top uit! goeie mannen, werken hard, en het resultaat mag er wezen. Groet Ferry Saber
  • Review door Peter, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 28 jul 2011

Schutting poort plaatsen

• Review door Norbert, Heerjansdam
    Beoordeeld op 23 jul 2011

20m2 tegels ophalen / aanbrengen afwatering

Met bestaande materialen een geweldig resultaat geleverd. Snel uitgevoerd, meedenken om binnen het budget te blijven. Echte vakmannen die ik van harte aanbeveel. Zeer vriendelijk een netjes bovendien. Ik kom bij een volgende klus zeker terug!
  • Review door eveline, Dordrecht
    Beoordeeld op 23 mei 2011

tuin egaliseren

Begon goed en enthousiast. Omdat er stenen te weinig waren besteld kwam hij nog 2 keer terug. 1 keer vluchtig, maar weer tekort. Later bleek alles 'afgemaakt' toen we niet thuis waren. Stenen op een hoopje gegooid en het werk niet af. Ook niet voldoende zand geleverd om in te vegen. Jammer want het eerste,en grootste gedeelte ziet er prima uit!