Nazha , Hoorn
Lekkage: Verstopte afvoer, Lekkend dak
Meneer is zondag geweest en volgens hem was het probleem van de lekkage verholpen.
Gisteren merkte ik dat er nog steeds druppels water uit de buis komen. Ik heb een emmer onder de buis gezet om het water op te vangen en heb meneer laten weten dat het probleem niet verholpen is. Hij stelde voor om een collega te sturen die de leidingen zou vervangen.
Het lijkt mij niet de bedoeling dat ik twee monteurs moet inhuren voor hetzelfde probleem. Voor meneer was dat de beste oplossing, hij wilde niet komen kijken wat de probleem is. Ik vind dat hij zijn werk niet goed heeft uitgevoerd en het probleem niet juist heeft vastgesteld, waardoor ik nog steeds met dezelfde lekkage zit terwijl ik wel voor heb betaald. Meneer werkt niet mee aan een oplossing.
Zo ga je niet met klanten om.
Mij aangeboden om de leidingen te vervangen? U zei dat het niet hoeft, de afvoer was volgens u verstopt, waarom zou ik de leindingen dan moeten vervangen als u zegt dat hoeft niet? U moet diep schamen.
Voor 120 euro heb ik u hemel water afvoer ontstopt en ben 2 maal vanuit Amsterdam komen rijden . Toen ik u aanbood de leiding te vervangen voor 200 euro vond u dat te duur . En dan nu doen alsof ik niet mee wou werken aan een oplossing. U moet zich diep schamen , heel heel diep . 1 woord voor mensen zoals u , TRIEST. Heb al m’n klanten naar eer en geweten geholpen en dat zal ik blijven doen .
Reactie geplaatst 29 okt 2024