Review door Rahul, AlmereRahul, AlmereBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 23 feb 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstoptSuperb and quick service as agreed. I will recommend for clogged pipes.
Review door Werkspot-gebruiker uit AbcoudeWerkspot-gebruiker uit AbcoudeBeoordeling: 3 van 5Beoordeeld op 23 feb 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoerpijp los/lekken
Review door Siddharth , AmsterdamSiddharth , AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 23 feb 2026Toilet repareren: Block shower drainLighting fast response. My issue was resolved in 40 mins. Excellent work. Highly recommend.
Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 21 feb 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
Review door Jord, HoutenJord, HoutenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 20 feb 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstoptDirect telefonisch bereikbaar, betrouwbaar en snel opgelost!
Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 feb 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstoptDe verstopping is professioneel en goed opgelost. Dank
Review door Marco, LeiderdorpMarco, LeiderdorpBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 feb 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstoptBelde snel na plaatsen van opdracht. Kon snel komen en heeft ons goed geholpen. Bedankt! Mocht we weer verstopping hebben weet ik wie ik moet bellen.
Review door Werkspot-gebruiker uit VleutenWerkspot-gebruiker uit VleutenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 2 feb 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstoptSnel gereageerd en snel verstopping opgelost. Ben er blij mee.
Review door Roos , Den DolderRoos , Den DolderBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 29 jan 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstoptNa plaatsen klus direct contact en goed geholpen. (Bewerkt op 30 jan 2026)
Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 29 jan 2026Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt