Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij

Montage en Onderhoudsbedrijf T.J. Prij beoordelingen (67)

• Review door Martijn, Hoogeveen
    Beoordeeld op 31 mei 2019

Badkamer + toilet beneden plaatsen

Het was fijn samenwerken met Tjade. Hij heeft de badkamer in onze nieuwbouwwoning prachtig opgeleverd. Bedankt!
    (Bewerkt op 5 jun 2019)

Beste Martijn en Suzan, Ook van onze kant was het fijn samen werken. Wij hopen dat jullie veel woon plezier beleven in jullie nieuwe woning.

Reactie geplaatst 5 jun 2019
  • Review door Ramon, Emmen
    Beoordeeld op 24 mrt 2019

Betegelen badkamer en WC

Echte vakmannen. Mooi strak tegelwerk. Zeker aan te raden als je een mooie badkamer of wc wilt. Wij zijn erg tevreden. Bedankt mannen
    (Bewerkt op 27 mrt 2019)

Ramon bedankt en wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer. Was een mooie klus om te doen.

Reactie geplaatst 27 mrt 2019
  • Review door Dirk-maarten, Zwolle
    Beoordeeld op 22 aug 2018

Leidingwerk verleggen.

Goede vakman. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Gert, Coevorden
    Beoordeeld op 22 mei 2018

Badkamer renoveren

Super vakman. Snel en zeer deskundig
    (Bewerkt op 25 mei 2018)

Bedank Bert voor de zeer mooie review. Veel succes met het tegelwerk en dan maar genieten van de nieuwe badkamer.

Reactie geplaatst 25 mei 2018
  • Review door Elly, Emmen
    Beoordeeld op 13 apr 2018

Badkamer, stuukwerk, wandjes plaatsen

Onze ervaring was boven verwachting! Tijdens de verbouwing van ons huis wat zij uitvoerden kwamen we wat opstakels tegen, maar dat werd direct besproken en opgelost! Ze hebben alles volgens afspraak gedaan en de klusjes die we tijdens de verbouwing tegenkwamen voerden ze ook netjes uit. We hebben van onze omgeving veel complimenten gehad van onze woning die zij verbouwd hebben. Een paar weken na de verbouwing moest onze douchedeur een beetje afgesteld worden omdat deze langs de muur ging. Ik belde Tjade op en diezelfde middag stonden ze nog op de stoep. Dat noemen wij nog eens topservice! Het contact was echt top! Aangezien wij verhuisden vanuit het westen verstonden we ze niet altijd, maar herhaalden ze het net zo vaak totdat we begrepen wat ze zeiden. Kortom wij zijn vol lof! En mochten we ooit nog een klus hebben dan weten wij wie we gaan bellen!

Hallo Elly, Het hele team wat mij geholpen heeft wenst jullie heel veel woon genot toe in jullie nieuwe woning in Emmen. Het was super tof om voor jullie te mogen verbouwen. Misschien tot een volgende keer. met vriendelijke groet, Tjade.

Reactie geplaatst 13 apr 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 2 okt 2017

Leidingwerk keuken (gas, water, elektra)

Eerlijke prijs, werk volgens afspraak. Goed extra advies.
    (Bewerkt op 7 okt 2017)

Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Reactie geplaatst 7 okt 2017
  • Review door Matthijs, Zwolle
    Beoordeeld op 23 jan 2017

Badkamer & toilet opbouwen in casco nieuwbouwwoning

We zouden per 1 december de sleutel krijgen van onze nieuwbouw woning met casco badkamer en toilet. We wilden de badkamer niet binnen het project want we wilden contact houden met de vakman die de ruimtes zou gaan doen. We hebben zelf de badkamer en toilet materialen uitgezocht en laten bezorgen. Tjade stond nog geen uur nadat we de sleutel hadden al op de stoep; echt super ! En dat was het begin van een zeer prettige samenwerking. Tjade doet wat hij zegt maar net zo belangrijk; hij zegt ook wat hij doet ! En daar hebben veel vakmannen me in het verleden in de steek gelaten maar Tjade snapt dit maar al te goed; ieder mens is anders en heeft z'n eigen eisen en wensen; Tjade luistert daar ook daadwerkelijk naar en denkt heel goed mee! Tjade denkt ook mee in de details; stripjes, dorpels etc.; hij heeft het bij zich; laat je de mogelijkheden zien en voorziet je van advies; echt prettig! Daar waar Tjade de tijd of expertise zelf niet voor heeft neemt hij z'n andere vakmannen mee en dat was ook naar volle tevredenheid! Ik kan geen kritiekpunt verzinnen en kan iedereen Tjade en z'n mannen aanraden!

Matthijs heel erg bedankt voor je mooie referentie. Het was voor ons ook een heel mooie klus bij hele fijne mensen en dan gaat het ook vanzelf. Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende klus. Heel veel woongenot toegewenst in jullie nieuwe woning.

Reactie geplaatst 23 jan 2017
  • Review door M., Assen
    Beoordeeld op 24 jun 2015

Betegelen vloer en wand van de badkamer en tiolet

Ik heb zeer goede ervaring opgedaan met de heer Prij. Vanaf begint tot einde van de klus heeft hij mij vakkundig begeleid. Wat mij in het bijzonder opviel was dat de heer Prij altijd de tijd voor je neemt om je te woord te staan. Of het nou smorgens vroeg of savonds laat is. Wat flexibiliteit dus echt een dikke 10 verdiend! De heer Prij is een echte vakman met hart voor zijn werk. Dat komt dan ook echt tot uiting in de kwaliteit van de output. Hoewel ik erg tegen de renovatie opzag heeft de heer Prij mij hierin super begeleid. Met een perfect eindresultaat! Vanaf het eerste moment dat de heer Prij op bezoek kwam voor het opnemen van de klus merkte ik al dat ik met een vakman te maken had. Ik heb mijn ideeën gedeeld en de heer Prij dacht meteen met me mee. Voor elk probleem was een oplossing. Wat me daarnaast opviel is de flexibiliteit van de vakman wat betreft de scope van de offerte. De heer Prij heeft veel meer voor mij gedaan dan geoffreerd was. Wat ik zeer kon waarderen was dat de heer Prij zelfs tot drie keer toe op een avond bij me geweest is om de puntjes op de i te zetten. Daarnaast heft hij me meegeholpen de wc’s terug te plaatsen en het badmeubel ook. Al met al viel me klus me reuze mee, het was ook in 4 dagen af. Deze vakman verdient wat mij betreft een hele warme douche en ik kan hem bij iedereen aanbevelen. Een 10 is dan ook meer dan verdiend.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogeveen
    Beoordeeld op 19 jun 2015

Badkamer betegelen 4,5x 2,00 meter

Tjade komt snel langs en heeft er voor gezorgd dat onze badkamer heel netjes betegeld is. We zijn erg tevreden en zullen hem bij iedereen aanraden.
  • Review door Westert, Zwolle
    Beoordeeld op 24 nov 2014

plaatsen witte 30x60 tegel

Een vakman om aan te raden. In onze badkamer een muur betegeld. Duidelijke afspraken en communicatie en een goed resultaat.