Mk dakonderhoud

Mk dakonderhoud beoordelingen (200)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 18 sep 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dakgoten; Reparaties
    Super aardige kerels die snel en onder goed overleg mijn dakgoot hebben gerepareerd voor een eerlijke prijs.
  • Review door Alex, Venhuizen
    Beoordeeld op 12 sep 2023
    Dakrenovatie: Ruiterrol vervangen ongeveer 9 meter; Puntdak
    Prima gegaan. Van af eerste telfoon gesprek tot vervangen van de Ruiterrol ben ik zeer te spreken over Mk Dakonderhoud. Keurig bedrijf dat zijn afspraken na komen en zeer goed werk leverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 1 sep 2023
    Dakrenovatie: 35 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Het was een moeilijke klus en afwachten of het dak waterdicht is,bij nog eventuele lekkage moet ik direct contact opnemen
  • Review door Sander Miegielsen , Westmaas
    Beoordeeld op 31 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dakgoten; Reparaties
    Een hele snelle service. Binnen de tijd die we afgeproken hebben. Goed werk geleverd en vriendelijke heren. Heel blij met het resultaat géén lekkage meer 👍. Een echte aanrader!
  • Review door Wouter Matzinger , Zwolle
    Beoordeeld op 29 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Reparaties
    2 mannen kwamen 1 uur na het afgesproken tijdstip op de lokatie aan. Vervolgens is er een inspectie van het dak uitgevoerd. Goot is schoongemaakt, ongeveer 10 dakpannen zijn vervangen, een schoorsteenpijp is gecoat en er is een regenkapje geplaatst. Het werk is naar behoren uitgevoerd, de prijs die werd berekend was alleen veel te hoog. Voor 2,5 uur werk met 2 man werd ruim €600,- (excl. BTW) berekend terwijl er bijna geen materiaalkosten waren. Dat is erg duur.
  • Review door Jeanine Coenraads, Breda
    Beoordeeld op 21 aug 2023
    Schoorsteen lekkage:8 m hoog
    Afspraak kon snel gemaakt worden. Gelijk offerte gemaakt en op dezelfde dag nog naar tevredenheid volledig uitgevoerd. Heel blij mee.