Meubelmakerij 1993

Meubelmakerij 1993 beoordelingen (126)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 23 mei 2017
    Radiatorombouw op maat
    Zeer tevreden met het werk dat Karel heeft afgeleverd. Het is een echte vakman én denkt goed mee. Daarnaast reageert hij snel: binnen enkele uren een offerte ontvangen, binnen een paar dagen heeft hij alles opgemeten en binnen enkele weken meerdere radiatorombouwen op maat geplaatst.
  • Review door Brian, Moerkapelle
    Beoordeeld op 13 apr 2017
    Wandbank voor bij eettafel
    Karel is een vakman pur sang en erg fijn in de omgang. Keurig op tijd op de gemaakte afspraken, duidelijke communicatie en een hele snelle levering! Kortom, wij zijn erg tevreden met het resultaat en bevelen Karel dan ook van harte aan!
  • Review door grada, Breda
    Beoordeeld op 1 mrt 2017
  • Review door maria, Tilburg
    Beoordeeld op 23 feb 2017
    2 verwarmingsombouwen maken
    Geweldige service .Mooi gemaakt.
  • Review door Janet, Zuid-Beijerland
    Beoordeeld op 14 dec 2016
    op maat gemaakte kast onder schuin gedeelte
    Goede en duidelijke afspraken. Vlotte behandeling en montage. Prachtig resultaat. Karel van Meubelmakerij 1993 heeft mij laten zien dat hij graag de puntjes op de i zet, om het eindresultaat te laten schitteren.
  • Review door Nc, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 nov 2016
    Boekenkast
    Goed. Eerste ervaring met werkspot en met Meubelmakerij1993. Binnen enkele uren een offerte ontvangen voor een boekenkast op maat, binnen enkele dagen al een afspraak om op te meten. Levering zou 4 weken duren (wat wij al snel vonden), maar na 2 weken is de kast al geplaatst conform onze wensen.
  • Review door Ruud, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 nov 2016
    Ombouw om de CV (3.40 m) met vensterbank van 35 cm
    Karel is een uitstekende vakman, die nauwgezet onze opdracht heeft uitgevoerd. We bevelen deze professionele vakman van harte aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 20 mei 2016
    Grachtenpandkasten
    Alweer bijna een jaar geleden dat deze klus is gedaan, maar wij zijn er nog steeds super blij mee. Resultaat is super, communicatie met de meubelmaker was ook zeer goed
  • Review door Marcel, Den Haag
    Beoordeeld op 19 dec 2015
    maatwerk zwevend wandmeubel
    Karel heeft voor ons een prachtig tweedelig wandmeubel gemaakt cf onze specificaties en ideeën. Bij de het "ontwikkelen" dacht hij op een zeer prettige wijze mee. Overall is Karel ook een prettig persoon om mee te werken. Het eindresultaat is boven verwachting en het ziet er schitterend uit. Het meubel is netjes door Karel op het afgesproken moment geïnstalleerd en zelfs de tv heeft hij alvast voor ons opgehangen. Al met al zijn wij zeer te spreken en kunnen Karel zeker aanraden. Als we in de toekomst nog een maatwerk klus hebben zullen we hem zeker in de arm nemen.