Er werd nauwkeurig gewerkt. Tijdens de reparaties kwamen er 1 voor 1 meer gebreken aan het licht, deze werden ook snel opgepakt en opgelost.
Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
Werkspot-gebruiker uit Meppel
Beoordeeld op 17 jan 2023
Waterleiding en riolering: Droger aansluiting op de wasmachine afvo...
Review door Karin Haring-Langerak, Mussel
Karin Haring-Langerak, Mussel
Beoordeeld op 13 jan 2023
Lekkage: Weet ik niet, bij het veluxdakraam.
Goede vakman met verstand van zaken. Betrouwbaar en komt afspraken na. Gewoonweg TOP.
Had eigenlijk pas na paar dagen tijd maar gezien weersomstandigheden is hij toch aan het eind vd dag nog gekomen. Dat noemen wij nog eens service.
Review door F. Delhaize
F. Delhaize
Beoordeeld op 31 dec 2022
Aanleg dakkapel met elektriciteit
Bouw dakkapel en aanleg elektriciteit zijn naar afspraak verlopen. Alles binnen afgesproken tijdsmarge en prijsvariabele! Heeft oog voor gebruiksgemak en esthetisch belang, alles sluit letterlijk en figuurlijk goed op elkaar aan! Communicatie en contact altijd positief, formeel maar zeer sympathiek en geruststellend. Heeft aandacht voor je wensen, en weet hoe dit op tijd doorgepakt moet worden om wat moois te bouwen. Voor herhaling vatbaar!
(Bewerkt op 13 apr 2023)
Review door Cornelius Pont
Cornelius Pont
Beoordeeld op 31 dec 2022
Schilderen
Gerard = een echte vakman. Hij schildert zó goed als ik weet niet wat. Zonder druipers enheel egaal.
Hij taped ook alles af zoals het hoort, en beschermt de meubels tegen verfspetters met doeken.