Meijers Heiwerken BV

Meijers Heiwerken BV beoordelingen (47)

• Review door Arjan, Hoofddorp
    Beoordeeld op 22 jun 2019
    Fundering: Uitbouw; Beton
    Alles verliep spoedig en snel. Klus was geklaard op een dag naar mijn keuze en was in ca 1,5 uur gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Warmond
    Beoordeeld op 24 mrt 2019
    4 stalen buispalen 168 mm 14 meter lang tbv aanbouw
    Bij ons zijn 4 stalen buispalen geheid. Stelling is achterom aangevoerd (door gemeenteperk) en de palen stonden binnen no time in de grond. Ze hebben ook nog even een klein stukje extra beton voor ons gestort. Alles is netjes achter gelaten. Communicatie ging prima en afspraken waren duidelijk.
    (Bewerkt op 28 dec 2023)
  • Review door Klaas, Klundert
    Beoordeeld op 14 okt 2018
    Plaatsen van twee buispalen
    Goede afspraken gemaakt die ook zijn na gekomen. Werkt netjes en snel en voert de klus uit zoals aangeboden.
  • Review door Richard, Rijswijk
    Beoordeeld op 16 jul 2018
    Stalenbuispaal
    Super ervaring met deze twee mannen!!
  • Review door Martijn, Hoofddorp
    Beoordeeld op 5 apr 2018
    12 stalenbuis palen heien
    Maurits en zijn collega zijn zeer vriendelijke in de omgang en hebben top werk geleverd. Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig en alles is gedaan voor een nette prijs. Zeker een aanrader dus.
  • Review door frank, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 30 okt 2017
    palen heien ivm achteruitbouw woning
    Ik was blij verrast met Maurits. Ondanks de drukte deed hij toch zijn best om mijn opdracht zsm uit te voeren, wat voor mij belangrijk was omdat ik eerst niet van plan was de oude dijkwoning woning te funderen. De communicatie per telefoon liep goed en zodoende kon mijn aannemer alles goed voorbereiden. De 12 palen v 13m zaten er binnen 2 halve dagdelen in (binnen oude woning en buiten). Ook het aanbrengen van de constructievloer was geen probleem. Alles snel uitgevoerd en een zeer redelijke prijs. Ik had al met andere bedrijven contact gehad en daar viel de prijs veel hoger uit. Fijn was ook dat Maurits met mijn aannemer besprak hoe het verder aan te pakken en daarbij was zijn kennis/ervaring zeer bruikbaar.
  • Review door C.P., Lisse
    Beoordeeld op 30 jun 2017
    5 buispalen 168mm lengte 14m
    top en snel geregeld. zeker aan te bevelen.
  • Review door Ruud, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 mei 2017
    2 of 3 schroefpalen (fundering) boren en voorzien van beton
    We zijn zeer tevreden met de werkzaamheden van Maurits en collega! Ze hebben voor ons twee funderingspaaltjes geplaatst tbv onze verbouwing. Het was fijn te merken dat ze meedachten tijdens de voorbereiding en ook gedurende de werkzaamheden flexibel waren in de uitvoering ervan waarbij ze ook de tijd namen om opties door te spreken. Een fijne manier van werken (rustig), met fantastische apparatuur en een zeer professioneel resultaat. Wij kunnen hen ten zeerste aanbevelen!