Meijer Metaal

Meijer Metaal beoordelingen (35)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 15 jul 2012
    Reparatie (smeed)ijzeren hek
    De opdracht is snel en goed uitgevoerd. Hartelijk dank!
  • Review door J.E., Veenendaal
    Beoordeeld op 2 jun 2012
    Stalen balk plaatsen
    Betrouwbare prettige vakman, klus snel geklaard. Weet hem de volgende keer weer te vinden.
  • Review door JW ter Meulen, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mei 2012
    entree woning/stalen balken/Amsterdam
    Goeie hardwerkende kerel.Kan wel een klusje klaren.Vakman.Ja wij verkopen graag ons Amsterdamse pand aan bodopuwpand.nl Dat horen wij graag.Wij vinden het leuk om goede referenties te ontvangen. Wij geven ook goede referenties indien er goed werk is geleverd.
  • Review door joyce, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 9 mei 2012
    vervoer schuifpui
    ondanks dat het niet echt mee zat on de pui te demonteren, is het uiteindelijk geklaard
  • Review door van der, Amersfoort
    Beoordeeld op 20 apr 2012
    H-balk plaatsen
    Matthias Meijer is een sympathieke vakman die graag meedenkt! Uitstekend vakwerk geleverd!
  • Review door Job, Bentveld
    Beoordeeld op 18 apr 2012
    Vervoeren van 90m2 klinkers op pallets
    Ik had me redelijk vergist in de partij stenen. Het was ongeveer 3x zo zwaar (hardgebakken klinkers). Ongeveer 16ton. Meijer heeft zich niet omgedraaid. Zonder morren heeft hij de boel in wel 5 ritten versleept. En hij blijft goedlachs. Ik heb hem tip gegeven na de klus omdat hij dat dik verdiend had. Leuke vent en ik zou hem iedereen aanraden.
  • Review door joyce, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 11 apr 2012
    wat kost transport tegels
    Ik kan niet naders zeggen dan dat ik positief ben, denkt mee, neemt geen risico, zal in de toekomst zeker vaker van zijn diensten gebruik maken.
  • Review door Vincent, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 21 feb 2012
    Vervoer 600 betontegels (40X60)
    Dhr. Meijer heeft ons uitstekend geholpen bij een zware transportklus. Prima gecommuniceerd en samengewerkt.