MCI Bouw

MCI Bouw beoordelingen (23)

• Review door Henriette Sjouwke
    Beoordeeld op 17 jul 2023

Met spoed geschilderd ivm opleveren van huurappartement

Snelle en uiterst beleefde reactie op mijn oproep, kwamen afspraken na en keurig in afstemming gewerkt. Zeer aan te bevelen
  • Review door Dieuwke
    Beoordeeld op 14 jul 2023

Stucen en schilderen

Prima bedrijf. Goede communicatie. Denken mee. Vriendelijke jongens. Stucwerk ziet er top uit. Ik kan ze zeker aanbevelen.
  • Review door Mick
    Beoordeeld op 13 jul 2023

Stuccen en schilderen wanden, plafonds en houtwerk

Gino en zijn broer reageerde super snel op de klus en zijn dezelfde dag nog langsgekomen om te kijken en bespreken. Na overleg duidelijke afspraken gemaakt over planning en kosten. De klus is eerder opgeleverd dan gepland en zonder aanmerkingen. De jongens van MCI bouw hebben goed werk opgeleverd en denken zelf ook na over eventuele extra dingetjes die niet zijn afgesproken, maar het eindresultaat wel beter maken (even een randje opnieuw kitten, houtrot behandelen). Al met al, fijne samenwerking gehad. Zou ze zeker opnieuw bellen en/of aanraden aan kennissen.
  • Review door Tom eijck
    Beoordeeld op 12 jul 2023

Stucen en plint herstel

Cuneyt was met zijn broer daar. Ze hebben echt topwerk afgeleverd. Ze kwamen voor een kleine precieze klus; plint herstel en stucwerk, maar buiten dat hebben ze ook nog extra scheurtjes gedixht. Vakmanschap, betrouwbaarheid en gezellig. Ik gun ze meer opdrachten.
    (Bewerkt op 13 jul 2023)
  • Review door Monique, Wassenaar
    Beoordeeld op 23 jun 2023
    Koof plaatsen: 1 kamer; Installeren
    MCI heeft op korte termijn een koof geplaatst en deze heel mooi gestuct. De twee broers zijn vriendelijk en werken hard en netjes. Ze geven eerlijk aan welke andere werkzaamheden ze wel/niet kunnen doen. Bij mij hebben ze ook nog een vloer gelegd. Ook daar ben ik zeer tevreden over. Aanrader!!
  • Review door Roos Tros, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 jun 2023
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren
    Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn. Dezelfde dag na een aanvraag kwamen ze langs - de volgende dag was ons plafond weer zo goed als nieuw met stucwerk. De volgende dag onze hele woonkamer geschilderd. Wij zijn super tevreden met ‘t geleverde werk!! Aanrader.