MC Aannemersbedrijf

MC Aannemersbedrijf beoordelingen (85)

• Review door Markward, Amsterdam
    Beoordeeld op 27 mrt 2023
    Huisrenovatie: De gehele woning
    Wij zijn heel blij dat we voor onze verbouwing in Amsterdam hebben samengewerkt met MC Aannemersbedrijf. Vanaf het eerste contact dacht MC Aannemersbedrijf heel goed met ons mee en kwam hij met slimme oplossingen voor een beter resultaat. Gedurende de gehele renovatie was de communicatie heel prettig en direct. Ook als een keer iets niet volgens plan verliep was MC Aannemersbedrijf er direct bij om het op te lossen. MC Aannemersbedrijf werkt met een vast en betrouwbaar team dat heel netjes werkt en echt topkwaliteit heeft geleverd. We gaan nu eerst genieten van ons mooie nieuwe thuis, maar onze volgende verbouwing doen we zeker weer samen met MC Aannemersbedrijf.
  • Review door Robin, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 nov 2022
    Badkamer: 3 m²; Complete renovatie
    Mustapha en zijn team hebben in mijn appartement de gehele badkamer gesloopt en verbouwd. Daarnaast hebben ze de sloopwerkzaamheden, het tegelen, elktra- en leidingwerk van de keuken en het stucwerk in alle ruimtes gedaan. De badkamer en keuken waren nog bijna in originele (jaren 50) staat en de douche en toilet moesten gewisseld worden. Een hele klus dus. Het totale project heeft 4 maanden geduurd en ik ben erg blij met het eindresultaat! De communicatie met Mustapha verliep goed, hij komt zijn afspraken na en nam de tijd om vragen en problemen helder (en voor zover mogelijk) naar tevredenheid te beantwoorden en op te lossen. Het team bestaat uit vriendelijke vakmensen. Afspraken werden over het algemeen makkelijk gepland en ik werd altijd goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Na sloopwerkzaamheden werd het puin netjes afgevoerd. Ik kan Mustapha en zijn team aan iedereen aanbevelen. Als je vooraf duidelijke afspraken maakt, heb je aan hem (en zijn team) een hele goeie!
    Beoordeeld op 16 jun 2022
    Toilet renovatie: 1 m²; Hangend
    Mustapha en zijn mannen zijn toppers. Ze hebben bij ons het toilet gerenoveerd, badkamer gepimpt en tegels in de keuken geplaatst. Alles is zeer netjes uitgevoerd en er wordt altijd met je meegedacht. Ook de communicatie ging erg gemakkelijk. Mustapha is eigenlijk altijd bereikbaar via whatsapp / mobiel. Sommige mannen spreken geen Nederlands, maar de communicatie liep dan altijd via Mustapha. Al met al, kan ik dit bedrijf zeer aanraden en zou ik ze zeker voor een volgende klus opnieuw vragen!
  • Review door Sheri, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 feb 2022
    Toilet renovatie: 1 m²; Hangend
    Mustapha is de meest betrouwbare aannemer waar ik ooit mee gewerkt heb. We hadden hem benaderd voor de WC en uiteindelijk heeft hij de hele woning verbouwd. Keuken, badkamer, WC, Schilderwerk, stucwerk, Ketel verplaatst naar balkonkast, vloer, alle loodgieters en elektrawerkzaamheden. Als er iets mis ging dan fikste hij dat.
  • Review door Kevin, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 nov 2021
    Toilet renovatie: 2 m²; Hangend
    Ik ben net Nederlands aan het leren, dus de taal was een kleine barrière (ik gebruik een vertaler voor deze review). Ondanks dat heeft MC Elektraservice een geweldige job gedaan door met mij samen te werken en de toilet renovatie gedaan te krijgen. Ze hebben een volledig team van mensen voor alle verschillende disciplines, loodgieterswerk, tegelwerk, algemeen werk, stucwerk, dus ze doen veel meer dan alleen elektrisch werk. Zoals bij alle renovatiewerkzaamheden is mijn aanbeveling om schetsen en schriftelijke aantekeningen te maken in plaats van alleen op mondelinge communicatie te vertrouwen. Zelfs zonder dit heeft het team goed werk verricht door van onze WC-ruimte een heel mooie plek te maken. Ze waren snel, ze waren attent en ontvankelijk en ze hebben echt goed werk geleverd. We zijn tevreden met hun werk.
  • Review door Jan, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 okt 2021
    Badkamer: Vervangen sanitair
    De enige die reageerde op een vrij kleine, maar veelzijdige klus. Laat je niet misleiden door de naam van het bedrijf, want Mustapha heeft in zijn netwerk allerlei vaklieden (timmeren, tegelen, stucadoren, schilderen, loodgieten en natuurlijk electra). We zijn zeer tevreden over de afspraken, de nakoming ervan en over het resultaat! Uurloon is Nederlands gemiddelde; er gaat niets zwart. Dit kost vakwerk nou eenmaal. We houden zijn naam in ere voor het geval er nog iets te doen is.