MB schilderwerken

MB schilderwerken beoordelingen (13)

• Review door Evelien, Hilvarenbeek
    Beoordeeld op 5 feb 2026
    Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen; 2 deuren; 10 kozijnen
    Mert heeft uitstekend werk verricht met verven van alle raamkozijnen, de voor- en achterdeur en boeiboorden zowel binnen als buiten. Het verfwerk kan er weer jaren tegen, mede door uitstekende kwaliteitsverf van Sigma! Fijne communicatie ook met hem vooraf en tijdens het werk. Hij dacht fijn mee en hield goed rekening met wat kleine complicaties in de vorm van een pup en een kitten die wel of niet in bepaalde ruimtes mochten komen. En niet te vergeten een prima prijs. Van harte aanbevolen!
  • Review door Ashwin de Kramer, Geldrop
    Beoordeeld op 26 dec 2025
    Buitenschilderwerk: Buitenmuur; 1 deur
    Mert was duidelijk in zijn communicatie en is zeer snel en vakkundig te werk gegaan. Uiterst tevreden over het eindresultaat!
  • Review door Ellen, Meijel
    Beoordeeld op 7 dec 2025
    Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen; 13 deuren; 6 kozijnen
    We hebben Mert ervaren als een fijne schilder die goed met je meedenkt. Hij heeft bij ons zowel kozijnen en deuren van de buitenkant als de binnenkant van ons huis geschilderd. Er waren een aantal dingen waar wij een verandering wilden en hij was altijd bereid om dit aan te passen. Als er een vraag van onze kant was, was hij altijd bereid om mee te denken en er was altijd een oplossing. Het resultaat is dat we er weer een heel tijd tegen kunnen. Fijn in de communicatie en prijs-kwaliteit is prima te noemen. Een aanrader dus.
  • Review door Ralf v veghel , Lierop
    Beoordeeld op 19 sep 2025
    Binnenschilderwerk: Slaapkamer(s)
    Super vakmannetje en ook nog eens heel aardig. Komt al zijn afspraken netjes na. Ralf Lierop
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nuenen
    Beoordeeld op 14 sep 2025
    Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen; 2 deuren; 9 kozijnen
    Ik moest alle ramen, kozijnen en deuren laten schilderen, binnen en buiten. Hij kwam onderweg houtrot tegen maar dat is allemaal netjes opgelost. Mert is een harde werker, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, levert kwaliteit en tegen schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden en Mert is een echte aanrader!
  • Review door Allison , Tilburg
    Beoordeeld op 9 sep 2025
    Binnenschilderwerk: Hele huis; 6 deuren; 10 raamkozijnen
    Top schilder, was een klusje wat hij moest doen. Zalmroze deuren en kozijnen naar mooi wit maar dat heeft hij zeer netjes gedaan. Ook heeft hij nog geholpen met bedden naar binnen sjouwen die werden gebracht! Niks was te veel. Zeker een aanrader! Dankjewel, ik ga plezier hebben van mijn witte deuren.