Marcel Verhagen

Marcel Verhagen beoordelingen (97)

• Review door Marcia, Duiven
    Beoordeeld op 15 apr 2025
    Tuin aanleggen: 88 m2; Bestaande tuin vervangen
    8000€ voor de achtertuin geïnvesteerd, vrije hand en geheel op advies van deze specialist tuin en schutting zelf hebben wij hier geen verstand van. Na nog geen 4 jaar staat schutting zo scheef, nagekeken en geeft aan dat er weer 725€ kost omdat de palen die hij geadviseerd heeft verrot zijn. We voelen ons opgelicht, dit is slecht advies meneer is zelf niet verzekerd en krijgen deze reactie om zichzelf in te dekken:"Je bent helemaal niet op gelicht is dat je uit gaans punt .wist jij dan dat jou tuin zo nat is .dan had je dat mij moeten vertellen .als je wist dat je tuin daar zo nat is waarom vroeg je dan niet om n hard houten of betonnen schutting.je ging zelf akkoord voor deze vrij blijvende offerte.dan had je moeten vragen om n andere optie .je wilde dit zelf .maar de bij komstig heid dat t nu daar achter in de tuin zo nat is wist niemand."Kortom we zijn hier niet over te spreken. Schuift de schuld in onze schoenen terwijl hij de specialist is en onze hele tuin heeft gedaan.Schandalig
    (Bewerkt op 16 apr 2025)
  • Review door M, Ede
    Beoordeeld op 5 mrt 2025
    Bestrating aanleggen: 45 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Ontzettend fijn en vakkundig heeft Marcel en collega onze achtertuin gedaan. Fijne adviezen gekregen en de opdracht kon ook heel snel uitgevoerd worden. Perfect gepland in deze zonovergoten week! Hij denkt goed mee. We raden deze vakman van harte aan!
  • Review door Ab, Duiven
    Beoordeeld op 11 dec 2024
    Bestrating: 210 m²; Tuin of Patio, Oprit; Klinkers, Tegels, In overleg
    Marcel is een ervaren en zeer betrouwbare persoon. Hij denkt met je mee om een prachtige werk van te maken. Het is een aanrader voor mensen die een kwalitatieve en betrouwbare bedrijf zoeken. Bedankt Marcel!
  • Review door Janine, Arnhem
    Beoordeeld op 9 dec 2024
    Tuin aanleggen: 30 m²; Bestaande tuin vervangen
    Marcel heeft mijn stadstuin/ patio aangelegd. Fijne ervaring. Marcel denkt mee, is pragmatisch en flexibel. Ik ben blij met de uitgevoerde werkzaamheden en kijk uit naar het echt gaan gebruiken van mijn patio.
  • Review door Bianca van Burk , Eerbeek
    Beoordeeld op 11 jul 2024
    Schutting of hek plaatsen: Bamboe schutting delen; Achtertuin
    Fantastische man Marcel. Het zou schutting plaatsen worden, maar hij heeft mijn hele voor en achtertuin vernieuwt. Een kei harde werker, met verstand voor zijn vak. Meedenkend, en het eindresultaat is echt verbluffend. Ook kon hij binnen 14 dagen aan de gang bij mij, wat ik ontzettend fijn vond. Het weer zat wat tegen, dus 1,5 week bezig geweest, wat eigenlijk al ontzettend snel was. Anders had hij de klus geklaard in een week. Onvoorstelbaar hoe hard die man werkt. Zelfs voor mij op de laatste dag nog extra gereden om wat planten en bomen te halen. In een woord, geweldig! Als je een betrouwbare hovenier zoekt, dan heb je aan Marcel echt de BESTE👍Ik raad hem bij iedereen aan👍💪👍