Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Osman, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 22 okt 2024
    Bestrating: 20 m²; Tuin of Patio; Bakstenen
    Geweldige service en uitstekend werk! Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat van het bestraten van mijn tuin. Het team heeft fantastisch werk geleverd: professioneel, netjes en alles op tijd volgens afspraak. Ze werkten snel en nauwkeurig, en lieten de tuin schoon achter. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en ze dachten echt met me mee over de beste oplossing. Mijn tuin ziet er nu prachtig uit! Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakmanschap en kwaliteit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 20 okt 2024
    Bestrating: 30 m²; Tuin of Patio; Klinkers
    Joey en zijn collega hebben volgens afspraak netjes de klus geklaard.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 15 okt 2024
    Bestrating: 12 m²; Looppad of stoep; In overleg
    Vriendelijke jongen. Komt afspraken na en reageert snel. Wij zijn tevreden over zijn werk.
  • Review door Bart, Leiderdorp
    Beoordeeld op 11 sep 2024
    Bestrating: 30 m²; Tuin of Patio; Beton
    Voortuin laten ophogen en betegelen. 30 vierkante meter. Communicatie was vanaf het begin fijn. Snelle reacties. Ook na de klus nog vragen gesteld waar netjes op gereageerd wordt. Werk is snel en netjes uitgevoerd. Tuin ligt er weer strak bij. Prima prijs-kwaliteitsverhouding!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 10 sep 2024
    Tuin aanleggen: 65 m²; Nieuwe tuin aanleggen
    Fijne open communicatie. De tuin is mooi aangelegd volgens afspraak en daarnaast ook goed advies gekregen. Zou ze zeker aanbevelen!
  • Review door Patrick, Reeuwijk
    Beoordeeld op 30 jul 2024
    Bestrating: 35 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Opdracht verliep prima! De twee mannen zijn zeer professioneel en hebben ondanks de hitte keihard gewerkt. Het resultaat is een prachtige tuin met keramische tegels! Ik kan iedereen Mantjes Tuinen ten zeerste aanbevelen!
    (Bewerkt op 10 aug 2024)
  • Review door Abigail, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 jul 2024
    Gazon: 15 m²; Kunstgras aanleggen
    Netjes optijd, gelijk aan de slag en ook vroeg klaar. Bedankt voor jullie snelle service! 👍🏾
  • Review door Bert, Vlaardingen
    Beoordeeld op 24 jul 2024
    Bestrating: 27 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Reageert snel op bepaalde vragen, blijft contact met je houden. De 2 mannen werken snel en goed en zijn beleefd. Goede prijs/kwaliteit verhouding
    (Bewerkt op 17 sep 2024)