Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Jeffrey, Schoonhoven
    Beoordeeld op 17 apr 2025
    Bestrating aanleggen: 20 m²; Oprit; Beton, Klinkers
    De klus is 16 april uitgevoerd. Het ging om 20m2 bestraten met klinkers. Het contact was erg prettig! We hadden 16 april 5 sterren gegeven omdat we uiterst tevreden waren. Echter zagen we bij oplevering niet de gehele bestrating door het veegzand. 2 dagen later zijn we op vakantie gegaan. Na de vakantie alles 'schoongeveegd' en zagen we dat enkele vierkante meters behoorlijk slecht / lelijk zijn gelegd. Dat was even niet wat we hadden verwacht. Zie foto's. We zijn verbaasd dat dit zo is opgeleverd. We hopen dat er nog contact is en dat het mogelijk nog hersteld kan worden. 80% is super netjes en strak opgeleverd en zijn we uiterst tevreden over, 20% is minder netjes (tot lelijk) gelegd.
    (Bewerkt op 4 mei 2025)
  • Review door Luca, Zevenhuizen
    Beoordeeld op 9 apr 2025
    Bestrating aanleggen: 15 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Last minute kwam Joey onze tuin betegelen! Vriendelijke man, die goed meedenkt en advies geeft. Hij werkt snel en secuur. Super blij met het werk wat hij heeft geleverd!
    Beoordeeld op 7 apr 2025
    Tuinonderhoud: 200 m²; Terras spuiten met hoge drukspuit
    Joey heeft mijn tegels in de tuin vlot en netjes schoongemaakt met de hoge drukspuit. Hij was zeer prettig in de omgang.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Koudekerk aan den Rijn
    Beoordeeld op 28 mrt 2025
    Bestrating aanleggen: 3 m²; Looppad of stoep, Tuinpaden; Klinkers
    Joey denkt met je mee, is netjes, vriendelijk en beleefd en komt de afspraken na. Hij reageert snel en is behulpzaam. Hij werkt snel en weet wat hij doet. Hij heeft onze tuin mooi gemaakt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Benthuizen
    Beoordeeld op 21 mrt 2025
    Bestrating aanleggen: 14 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Joey heeft bij mij de voortuin gedaan. Duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na en het werk is top. Super tevreden, dus hij komt ook de achtertuin nog doen. Echt een aanrader!
  • Review door mark, Bodegraven
    Beoordeeld op 19 mrt 2025
    Bestrating aanleggen: 20 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Vooraf is Joey bij ons wezen kijken om onze voortuin te betegelen en plantenbakken te maken, en hebben we afspraken hierover gemaakt. Later via whatsapp nog een paar keer contact gehad wat prettig en snel verliep. Daarna is hij 2,5 dag bij ons bezig geweest. Tijdens deze dagen nog een paar keer overlegd met hoe we het precies wilde. Hij werkt netjes en komt de afspraken na. We zijn heel erg tevreden.
  • Review door T Klop-Ivens, Den Haag
    Beoordeeld op 13 mrt 2025
    Bestrating aanleggen: 20 m²; Terras of balkon; Klinkers, Tegels, Be...
    Joey Mantjes heeft het terras opnieuw gelegd en afsluitbanden om een perk gemaakt. Het is perfect gedaan door hele prettige mensen en ik ben er heel blij mee. Dit bedrijf is een echte aanrader!