Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Angelo.
    Beoordeeld op 7 apr 2022

Bestrating en ophogen tuin.

Vriendelijke mensen die kennis van zaken hebben en ook nog s meedenken. Klus is netjes geklaard.
  • Review door Bettina
    Beoordeeld op 6 apr 2022

Nieuwe grasmat in de tuin en de omheining erbij geplaatst.

Aardige gasten, super snel en correct afgeleverd niks te klagen zeker een aanrader.
  • Review door Aad, Gouda
    Beoordeeld op 5 apr 2022
    Bestrating: 12 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Joey heeft bij ons de tuin bestraat, 2 terrassen met elkaar verbonden, het is vakwerk, Joey is betrouwbaar, reageerd snel en duidelijk, echt top
  • Review door AAM, Zoetermeer
    Beoordeeld op 1 apr 2022
    Bestrating: 17 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Joey heeft een net stukje tegelwerk afgeleverd. Alles volgens afspraak verlopen en goede communicatie zodat het straatwerk er weer netjes bij ligt. Haalt zijn neus niet op voor een kleinere klus zoals bij andere vakmannen nogal eens het geval is. Fijne jonge voor in de omgang en doet wat je met hem afspreekt. Zou hem de volgende keer zo weer boeken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 30 mrt 2022
    Bestrating: 4 m²; Tuin of Patio; Klinkers
    Prima werk verricht en vlotte communicatie. Wat ons betreft een aanrader!
  • Review door Sander, Vlaardingen
    Beoordeeld op 22 feb 2022
    Bestrating: 9 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Snel een afspraak kunnen maken en super netjes getegeld, erg tevreden mee.
  • Review door Vincent, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 feb 2022
    Bestrating: 20 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Wat fijn dat er toch nog bedrijven zijn die tijd voor je maken. Na eerst 4 bedrijven gesproken te hebben die deze te klus te min vonden en ik na de zomer maar nog een keer moest bellen. Vonden deze mannen wel tijd om "tussendoor" mijn stadstuin 20 m2 te komen betegelen. het ziet er ineens uit als een echte tuin nu. Fijne communicatie en binnen twee weken is het geregeld. Nu kunnen wij deze zomer gewoon genieten van de tuin. Mannen bedankt voor het geleverde werk het ziet er top uit.
  • Review door Richard , Zwijndrecht
    Beoordeeld op 26 jan 2022
    Bestrating: 20 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Snel gekomen en klus prima geklaard is afspraak keurig nagekomen ! Ik kan hem van harte aanbevelen