In mei tuin laten aanleggen door dit bedrijf, bestrating, nieuw gras en sprinkler installatie.
Sprinkler installatie werkt voor geen meter, de sproeiers zijn ongelijk en veel te hoog geplaatst (ik kan het gras niet maaien rondom de sproeiers), het gras is al bijna helemaal dood en ondergrond gras is helemaal ongelijk. De foto's zijn van ná de renovatie, en niet zoals beweerd wordt in de reactie van de oude tuin!!
Bovendien heb ik te veel voor bestrating betaald, maar ik krijg het verschil in geld niet terug. Hr. de Ruijter zou informatie aanvragen over sprinklerinstallatie, maar nadat ik alles betaald heb (ook stom dat ik al alles betaald had!) niets meer gehoord, ondanks meerdere telefoontjes, mails en zelf een aangetekende brief via Vereniging eigen huis. Ga niet met dit bedrijf in zee!!!
Ik heb lang gespaard voor deze tuin, maar ik heb er totaal geen plezier van. Iedere keer als ik buiten kom, zie ik de ellende weer en zakt de moed in de schoenen.
SCHAAM JE MENEER DE RUIJTER! SCHAAM JE HEEL DIEP!!! Wel het geld aannemen, maar geen enkele verantwoording voor je fouten nemen.
En wat betreft de foto's die U zelf geplaatst heeft: natuurlijk is het gras daar groen. Het is daar 1 dag oud!! En de natte bestrating komt niet door de sprinklers, maar door een tuinslang, waar alles mee schoongespoeld is.