Machinaal Timmerbedrijf Maas B.V.

Machinaal Timmerbedrijf Maas B.V. beoordelingen (40)

• Review door Elias, Breda
    Beoordeeld op 22 dec 2014
    Niet goed sluitende ramen en deuren
    De heer Maas kwam op de afgesproken tijd en ging eerst alle betreffende ramen en deuren langs om in te schatten hoeveel tijd hij nodig zou hebben. Tijdens het herstellen gaf hij aan dat wanneer ik binnenwerk van sloten zou ophalen hij dit nog wel wilde plaatsen. Ondanks dat het oude deuren en ramen betrof heeft hij alles naar volle tevredenheid hersteld. Een vakman pur sang.
  • Review door Michael, Rijen
    Beoordeeld op 19 dec 2014
    3 raamkozijnen vervangen
    Mooie kozijnen voor een prima prijs. De kozijnen zijn snel ingemeten en geplaatst. De voordeur had een beetje speling en dit is meteen opgelost door Armand Maas. Top service!
  • Review door Jos, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 nov 2014
    schuipui gaat niet meer open / lifthendel draait door
    Timmerbedrijf Maas bood aan om gewoon kostenloos even te bellen over de klacht. Hij gaf kostenloos advies en dat scheelde ons honderden euro's ! Chapeau warme douche ! Daarna deed de schuifpui het weer!
  • Review door Ingvar, Tilburg
    Beoordeeld op 23 okt 2014
    2 buitendeuren plaatsen
    Na de afspraak gemaakt te hebben is snel bekeken wat ik wil en wordt er met mijn wensen rekening gehouden. Snel hierna is mijn poort netjes op tijd geplaatst en ook keurig afgewerkt. Ook bij de levering van het verkeerde deurbeslag was dit binnen no-time geregeld. Ook mijn volgende deur zal ik weer bestellen bij hem.
  • Review door Anita, Langeweg
    Beoordeeld op 15 mrt 2014
    Leveren en plaatsen 2 kozijnen incl. glas en in 1 kozijn glas verva...
    Timmerbedrijf Maas heeft de klus uitstekend volbracht. Mooie, robuuste kozijnen, goed op elkaar ingespeelde mannen bij het plaatsen, betrouwbaar qua afspraken maken, scherpe prijsstelling en prima garanties. Daar doen we in de toekomst graag opnieuw zaken mee!
  • Review door Jan-Willem, Tilburg
    Beoordeeld op 13 nov 2013
    draaikiep ramen werken niet naar behoren
    Ik heb Timmerbedrijf Maas ervaren als erg betrouwbaar en vakkundig, geen 9 tot 5 mentaliteit! kortom erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden!helemaal top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 1 nov 2013
    Openslaande deuren, kozijn en dubbel glas
    Snel komen inmeten, een heldere offerte en snel geplaatst. Denkt mee en geeft goede adviezen. Ik ben erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 21 mei 2013
    Nieuwe deur plaatsen dakterras
    Goede duidelijke prijs en snelle levering. Goede zaken gedaan voor beide partijen.